«Μπλόκο» στους λογαριασμούς του πατέρα Αντώνιου και της πρεσβυτέρας – Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δεν δεσμεύτηκαν οι εταιρικοί λογαριασμοί της «Κιβωτού του Κόσμου»
Το «πάγωμα» των τραπεζικών λογαριασμών του πατέρα Αντώνιου αλλά και προσώπων του συγγενικού του περιβάλλοντος αποφάσισε η Αρχή για τη Νομιμοποίηση Εσόδων από παράνομες δραστηριότητες ( Αρχή για το Ξέπλυμα Μαύρου Χρήματος) στο πλαίσιο της εκτεταμένης έρευνας που βρίσκεται σε εξέλιξη για την «Κιβωτό του Κόσμου».
Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο επικεφαλής της Αρχής, Χαράλαμπος Βουρλιώτης ζήτησε τη δέσμευση των προσωπικών λογαριασμών σε όλες τις τράπεζες του πατέρα Αντώνιου, της πρεσβυτέρας και των γονιών του καθώς φέρεται να διαπιστώθηκε πως ο πατέρας του ιερέα διατηρεί λογαριασμό αν και έχει αποβιώσει.
Στόχος του «μπλόκου» είναι , σύμφωνα με πληροφορίες, να ελεγχθούν οι επίμαχοι λογαριασμοί αλλά και να αποφευχθούν ενδεχόμενες κινήσεις.
Την ίδια ώρα , οι εταιρικοί λογαριασμοί της Κιβωτού παραμένουν ενεργοί καθώς, όπως σημείωνε αρμόδια πηγή, τυχόν δέσμευση τους θα προκαλούσε προβλήματα στη λειτουργία της δομής.
Ωστόσο η έρευνα, η οποία αναμένεται να ολοκληρωθεί σύντομα, συνεχίζεται προς πάσα κατεύθυνση με τα οικονομικά της δομής να βρίσκονται στο επίκεντρο της καθώς έχουν μπει στο «μικροσκόπιο» τόσο οι χορηγίες όσο και τα έσοδα από άλλες πηγές.

Σου άρεσε το άρθρο; Για ακόμα περισσότερα παρόμοια άρθρα:
Κάνε εγγραφή στο Google News.
Κάνε subscribe στο YouTube.
Ακολούθησε μας στο Facebook.
Ακολούθησε μας στο Twitter.

Δείτε ακόμα:  Έρευνα για τα υγειονομικά μέτρα στον ποδοσφαιρικό αγώνα ΠΑΟΚ – Άρης

Το κουτούκι του παίδαρου

Newsroom | Pireas News