Μπορούσε να τη σώσει όμως δεν το έκανε ο φίλος της – Από πνιγμό πέθανε η 26χρονη

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Τι λέει το πόρισμα του ιατροδικαστή και πως αυτό συνδυάζεται με την κατάθεση του 30χρονου καθ’ ομολογίαν δολοφόνου

Όλο και πιο τραγική γίνεται η δολοφονία της 26χρονης, Γαρυφαλλιάς, στην Φολέγανδρο από τον φίλο της, μετά και το πόρισμα του ιατροδικαστή. Σύμφωνα με όσα έχουν έρθει στην επιφάνεια, ο 30χρονος που την έσπρωξε στη θάλασσα, θα μπορούσε να τη σώσει, αλλά δεν το έκανε και η κοπέλα πέθανε από πνιγμό!

Το πόρισμα του ιατροδικαστή είναι ότι η νεαρή φαρμακοποιός, όταν έπεσε στη θάλασσα ήταν αναίσθητη, μετέδωσε το ΣΚΑΪ. Αν αληθεύουν όσα φέρεται να έχει πει ο ίδιος στην ανάκριση, πως αφού την έσπρωξε στη θάλασσα έπεσε μετά μέσα να δει τι συμβαίνει και δεν έκανε κάτι για να τη σώσει, ενώ την είδε να είναι χωρίς τις αισθήσεις της.

Ο 30χρονος έχει ομολογήσει τη δολοφονία της Γαρυφαλλιάς, που έχει σκορπίσει ανείπωτο πόνο στην οικογένεια της κοπέλας με τους γονείς της να είναι απρηγόρητοι, Παρόλα αυτά η μητέρα της 26χρονης έδειξε μια συμπάθεια στη μητέρα του καθ’ ομολογίαν δράστη αντιλαμβανόμενη πως και γι’ αυτή πλέον η ζωή θα είναι πολύ δύσκολη.

Το ζευγάρι είχε πάει στην Φολέγανδρο για διακοπές και έκανε ελεύθερο κάμπινγκ, ενώ ο δολοφόνος έλεγε ότι είχαν συνέχεια κόντρες.

Πάντως, κάτοικοι του νησιού αναφέρουν ότι τις μίλαγε άσχημα και πως ήταν απότομος στην συμπεριφορά του προς την άτυχη κοπέλα.

Από την άλλη μεριά, οι γονείς του 30χρονου έχουν φύγει από το σπίτι τους στο Βραχάτι Κορινθίας και πηγαίνουν στη Νάξο, καθώς ο γιος τους θα οδηγηθεί στην εισαγγελία του νησιού.

Δείτε ακόμα:  Η συγκλονιστική κατάθεση του πατέρα του – «Μακάρι να ήταν ληστής και να ήταν εδώ να ζούσε»

Newsroom | Pireas News