Χαμός στο Twitter με Λίνα Μενδώνη - Δεν της έφτασε το τσιμέντωμα θα βάλει και επιγραφή με το όνομά της

Χαμός στο Twitter με Λίνα Μενδώνη – Δεν της έφτασε το τσιμέντωμα θα βάλει και επιγραφή με το όνομά της

NEWS ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Εγκληματική παρέμβαση και ασέβεια στο μνημείο παγκόσμιας κληρονομιάς, λέει Twitter για Μενδώνη και την επιγραφή με το όνομα του χορηγού, και το δικό της

Έντονες αντιδράσεις προκαλούν οι χειρισμοί της Λίνας Μενδώνη στην υπόθεση της Ακρόπολης που μετά το τσιμέντωμά της η υπουργός Πολιτισμού αποφάσισε να βάλει και «ειδική μαρμάρινη επιγραφή» με το όνομα του χορηγού και το δικό της.

Όλα άρχισαν όταν με το αποκλειστικό της Αυγής που αποκάλυψε ότι η υπουργός Πολιτισμού Λίνα Μενδώνη αποφάσισε να βάλει το όνομά της στην Ακρόπολη, σε «ειδική μαρμάρινη επιγραφή» που θα τοποθετηθεί, όχι σε ένα, αλλά σε τρία σημεία του μνημείου, στην Πύλη Μπελέ στα Προπύλαια, στη βάση του αναβατορίου, στον Περίπατο της Ακρόπολης και στην κορυφή του αναβατορίου, δηλαδή στον περιβάλλοντα χώρο του Ερεχθείου.

Αυτό που δεν θα μπορούσε να διανοηθεί ο Περικλής, ο Φειδίας, o Ικτίνος, ο Καλλικράτης, ο Μνησικλής και ο Καλλίμαχος, που δημιούργησαν και διακόσμησαν τον Παρθενώνα, το Ερέχθειο, τα Προπύλαια και τον ναό της Αθηνάς, ετοιμάζεται να το πράξει η υπουργός Πολιτισμού.

Στο μεταξύ ποτέ δεν έχει γραφτεί το όνομα χορηγού, πόσο μάλλον υπουργού, σε μνημείο παγκόσμιας πολιτιστικής κληρονομιάς.

Όπως ήταν αναμενόμενο τα #Μενδώνη, #Μενδώνη_παραιτήσου και #Ακρόπολη είναι στις πρώτες θέσεις των τάσεων αυτή την στιγμή στο twitter.

Τα καταιγιστικά σχόλια είναι ιδιαιτέρως επικριτικά προς την υπουργό Πολιτισμού, με τα περισσότερα να κάνουν λόγο για ύβρη και αλαζονεία.

Σου άρεσε το άρθρο; Για ακόμα περισσότερα παρόμοια άρθρα:
Κάνε εγγραφή στο Google News.
Κάνε subscribe στο YouTube.
Ακολούθησε μας στο Facebook.
Ακολούθησε μας στο Twitter.

Δείτε ακόμα:  Αποκάλυψη του Νίκου Μουρατίδη για τις σχέσεις Μαρκουλάκη, Μητσοτάκη και Λιγνάδη!!

Το κουτούκι του παίδαρου

Newsroom | Pireas News