Χάος στην Αττική – Πάνω από 25 περιοχές της πρωτεύουσας χωρίς ρεύμα

BREAKING NEWS ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πρόεδρος τεχνικών ΔΕΗ: Θα φτιάξουμε τις βλάβες όταν ανοίξουν οι δρόμοι – «Έχουμε ξεπεράσει τις 5.000 βλάβες στην Αττική, πολλές γραμμές μέσης τάσης και χαμηλής λειτουργίας είναι εκτός λειτουργίας»

Άγνωστο παραμένει το πότε θα επιστρέψει το ρεύμα σε χιλιάδες νοικοκυριά που βρίσκονται στο «σκοτάδι» από τη Δευτέρα εξαιτίας της επέλασης της κακοκαιρίας Ελπίδα.

Σύμφωνα με όσα δήλωσε ο πρόεδρος των τεχνικών της ΔΕΗ, Κώστας Μανιάτης, στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» «αν δεν έχουμε καθαρούς δρόμους, να έχουμε πρόσβαση, δεν μπορούμε να πούμε» πότε θα επιστρέψει το ρεύμα.

«Έχουμε ξεπεράσει τις 5.000 βλάβες στην Αττική, πολλές γραμμές μέσης τάσης και χαμηλής λειτουργίας είναι εκτός λειτουργίας» είπε ο κ. Μανιάτης. «Είναι μεγάλο πρόβλημα για να το λύσουμε, το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι ότι δεν μπορούμε να φτάσουμε» εξήγησε.

Ως προς τα αίτια των διακοπών του ρεύματος, είπε πως δεν υπάρχουν πεσμένα δέντρα, όπως με τη «Μήδεια» παρά μόνο σε λίγες περιπτώσεις όπως της Ηλιούπολης. «Τώρα το μεγάλο πρόβλημα είναι η πρόσβαση».

Δίνοντας χαρακτηριστικό παράδειγμα της κατάστασης είπε πως «τεχνικοί άφησαν το αυτοκίνητά τους στην Κατεχάκη και πήγαν με τα πόδια».

Πού υπάρχουν προβλήματα ηλεκτροδότησης

Σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ προβλήματα ηλεκτροδότησης παρουσιάζουν τμήματα περιοχών σε Χαλάνδρι, Μαρούσι, Ψυχικό, Μεταμόρφωση, Ν. Φιλαδέλφεια, Ηράκλειο, Πεύκη, Κερατέα, Καλύβια, Κορωπί, Πάλληνη, Πικέρμι, Ντράφι, Γραμματικό, Μαραθώνας, Αλεποχώρι, Πόρτο Γερμενό, Βύρωνας, Καρέας, Γλυφαδα, Βούλα, Ν. Σμύρνη, Άλιμο, Σαλαμίνα και σε άλλες περιοχές.

Σου άρεσε το άρθρο; Για ακόμα περισσότερα παρόμοια άρθρα:
Κάνε εγγραφή στο Google News.
Κάνε subscribe στο YouTube.
Ακολούθησε μας στο Facebook.
Ακολούθησε μας στο Twitter.

Δείτε ακόμα:  Κλείνει η ΜΕΘ Covid στο νοσοκομείου Αγρινίου μετά το 100% θνητότητας

Newsroom | Pireas News