Χειροπέδες σε 64χρονη, γόνο γνωστής αθηναϊκής οικογένειας, για ακάλυπτες επιταγές

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Σε βάρος της εκκρεμούσαν συνολικά 22 καταδικαστικές αποφάσεις
Μία 64χρονη, γόνος πολύ γνωστής οικογένειας των Αθηνών, συνελήφθη νωρίς το πρωί της Δευτέρας από αστυνομικούς του Τμήματος Αναζητήσεων της ΓΑΔΑ, καθώς ήταν φυγόποινη για πλήθος καταδικαστικών αποφάσεων.
Συγκεκριμένα, σε βάρος της εκκρεμούσαν συνολικά 22 καταδικαστικές αποφάσεις για αδικήματα όπως παράβαση της νομοθεσίας περί επιταγών, μη καταβολή εργοδοτικών εισφορών και μη καταβολή εργατικών εισφορών. Η 64χρονη έχει καταδικαστεί σε συνολική ποινή φυλάκισης 24 ετών και 11 μηνών, ενώ της έχει επιβληθεί και χρηματική ποινή ύψους 38.800 ευρώ. Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας την εντόπισαν και τη συνέλαβαν στο Παλαιό Ψυχικό και την οδήγησαν στη ΓΑΔΑ.
Αν και γόνος πολύ γνωστής και εύπορης οικογένειας των Αθηνών, η 64χρονη έπεσε έξω επιχειρηματικά, ενώ φέρεται να είχε εκδώσει πλήθος ακάλυπτων επιταγών. Το πρωί της Τρίτης η συλληφθείσα θα οδηγηθεί ενώπιον των δικαστικών αρχών. Αξίζει να σημειωθεί, ότι η 64χρονη ήταν παντρεμένη με έναν πολύ γνωστό δημοσιογράφο, με θητεία σε κρατικούς και ιδιωτικούς τηλεοπτικούς και ραδιοφωνικούς σταθμούς.

Σου άρεσε το άρθρο; Για ακόμα περισσότερα παρόμοια άρθρα:
Κάνε εγγραφή στο Google News.
Κάνε subscribe στο YouTube.
Ακολούθησε μας στο Facebook.
Ακολούθησε μας στο Twitter.

Δείτε ακόμα:  Γιατί ο πλοίαρχος δεν σταμάτησε το πλοίο όταν έσπρωξαν τον 36χρονο Αντώνη στη θάλασσα – Τι απαντά ο δικηγόρος του

Το κουτούκι του παίδαρου

Newsroom | Pireas News