Χρήστος Βρεττάκος: Το ΜΕΤΡΟ πρέπει να έρθει στις γειτονιές μας

Χρήστος Βρεττάκος: Το ΜΕΤΡΟ πρέπει να έρθει στις γειτονιές μας

Β ΠΕΙΡΑΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Μεγάλη η χαρά και η ικανοποίηση που έστω και με μεγάλη καθυστέρηση οι κάτοικοι του ευρύτερου Πειραιά απέκτησαν Μετρό. Ένα σημαντικό έργο που θα καλυτερεύσει τις κυκλοφοριακές συνθήκες στην περιοχή και θα βελτιώσει την ποιότητα ζωής των κατοίκων.

Ταυτόχρονα όμως για μία ακόμη φορά οι δικές μας γειτονιές νιώθουν απογοήτευση για τον τρόπο που αντιμετωπίζονται από την κεντρική διοίκηση. Το Κερατσίνι και η Δραπετσώνα, το Πέραμα, η Σαλαμίνα πόλεις με εκατοντάδες χιλιάδες κατοίκους έμειναν έξω από το σχεδιασμό για την επέκταση του Μετρό που υλοποιείται σήμερα αλλά από ότι φαίνεται δεν υπάρχει πρόβλεψη και για το μέλλον.

Οι γειτονιές μας απαιτούν το αυτονόητο. Να σχεδιαστεί άμεσα η επέκταση του Μετρό και στις δικές μας περιοχές και να βρεθούν οι χρηματοδοτήσεις για τη γρήγορη υλοποίηση της. Η κυβέρνηση και η “Αττικό Μετρό” πρέπει να δουν με θετικό τρόπο το αίτημά μας και τα πολιτικά κόμματα να στηρίξουν τη δίκαιη απαίτηση των κατοίκων των πόλεων μας.

Χρήστος Βρεττάκος

Δήμαρχος Κερατσινίου-Δραπετσώνας

Σου άρεσε το άρθρο; Για ακόμα περισσότερα παρόμοια άρθρα:
Κάνε εγγραφή στο Google News.
Κάνε subscribe στο YouTube.
Ακολούθησε μας στο Facebook.
Ακολούθησε μας στο Twitter.

Δείτε ακόμα:  ΜΕΤΡΟ: Επαναφέρει στην Βουλή ο Γιάννης Ραγκούσης τον αποκλεισμό των δήμων Κερατσινίου-Δραπετσώνας, Περάματος και Σαλαμίνας

Ο Σταύρος Λιλόγλου είναι πτυχιούχος ΤΕΦΑΑ του ΕΚΠΑ. Έχει μεταπτυχιακές σπουδές στα αντικείμενα της Εκπαίδευσης Ενηλίκων, Εκπαίδευσης Προϊσταμένων τμημάτων, Διαπολιτισμικής Εκπαίδευσης και της Διοίκησης Εκπαιδευτικών Μονάδων. Είναι blogger και έχει ασχοληθεί με επιμέλειες κειμένων και εκδόσεων.