Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση με πρωταγωνιστές τα παιδιά των Κέντρων Δημιουργικής Απασχόλησης του Δήμου Πειραιά!

Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση με πρωταγωνιστές τα παιδιά των Κέντρων Δημιουργικής Απασχόλησης του Δήμου Πειραιά!

ΔΗΜΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Τη μαγεία των Χριστουγέννων «μετέφεραν», με ξεχωριστό τρόπο τα παιδιά  των Κέντρων Δημιουργικής Απασχόλησης του Δήμου Πειραιά στους γονείς  και σε όσους παρευρέθηκαν στη Χριστουγεννιάτικη εκδήλωσή τους, στο αμφιθέατρο του Ραλλείου Γυμνασίου-Λυκείου Θηλέων Πειραιά.

  Οι μικροί πρωταγωνιστές παρουσίασαν Χριστουγεννιάτικες θεατρικές παραστάσεις, ποιήματα, τραγούδια και κάλαντα  και εισέπραξαν το πιο ζεστό χειροκρότημα.

  Ο Δήμος Πειραιά λειτουργεί σε συνεργασία με το Ανθρωπιστικό Σωματείο «ΕΧΩ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ» τα Κ.Δ.Α.Π., για μαθητές της πόλης, όπου τα παιδιά απασχολούνται δωρεάν καθημερινά, με εκπαιδευτικές και ψυχαγωγικές δραστηριότητες μετά το πέρας του σχολικού ωραρίου.  

  Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν: η Αντιδήμαρχος Παιδείας και Δια Βίου Μάθησης κα Ασπασία Αλιγιζάκη,  η Πρόεδρος του Ανθρωπιστικού Σωματείου «ΕΧΩ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ» κα Κική Γρηγοριάδου, ο Γενικός Γραμματέας του Ερασιτέχνη  Ολυμπιακού κ. Δημήτρης Νάκος και ο Διευθυντής Ακαδημιών του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού κ. Μανώλης Τσιρογιάννης.  

   Υπενθυμίζεται,  ότι ο ερασιτέχνης Ολυμπιακός δίνει τη δυνατότητα στα παιδιά των Κ.Δ.Α.Π. να αθληθούν με τέσσερα ολυμπιακά αθλήματα  : την ιστιοπλοΐα, την ξιφασκία, το handball και το tennis. 

   Μάλιστα  τα παιδιά και οι γονείς είχαν την ευκαιρία να  φωτογραφηθούν  με την αγαπημένη μασκότ του Ολυμπιακού, τον  «Θρυλέων».

Σου άρεσε το άρθρο; Για ακόμα περισσότερα παρόμοια άρθρα:
Κάνε εγγραφή στο Google News.
Κάνε subscribe στο YouTube.
Ακολούθησε μας στο Facebook.
Ακολούθησε μας στο Twitter.

Newsroom | Pireas News