Χρυσή Αυγή: Συνελήφθη από την ΕΛ.ΑΣ ο Χρήστος Παππάς

Χρυσή Αυγή: Συνελήφθη από την ΕΛ.ΑΣ ο Χρήστος Παππάς

BREAKING NEWS ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Συνελήφθη το βράδυ της Πέμπτης 1 Ιουλίου ο Χρήστος Παππάς της Χρυσής Αυγής σε σπίτι στην περιοχή του Ζωγράφου.

Υπενθυμίζεται ότι τον Οκτώβριο του 2020 καταδικάστηκε από το Τριμελές Εφετείο Αθηνών σε 13 χρόνια φυλάκισης. Η Ελληνική Αστυνομία δεν μπoρούσε να τον εντοπίσει, μέχρι σήμερα με αποτέλεσμα να είναι καταζητούμενος.

Ο πρώην βουλευτής της Χρυσής Αυγής, είχε δηλώσει μέσω του δικηγόρου του ότι δεν θα παραδοθεί στις αστυνομικές αρχές, αρνούμενος να εκτίσει την ποινή που του επιβλήθηκε για διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης.

Πως «ξεγλίστρησε» από τις αρχές

Ο πρώην βουλευτής είχε εξαφανιστεί την 1η Οκτωβρίου λίγες ώρες αφότου είχε δώσει το «παρών» στο Αστυνομικό Τμήμα Παπάγου. Σύμφωνα με το βούλευμα του 2015, ο Χρήστος Παππάς, είχε απαγόρευση εξόδου από τη χώρα, εμφάνιση 1 φορά το μήνα στο ΑΤ της περιοχής του όπως επίσης και απαγόρευση κίνησης με πλωτά και εναέρια μέσα. Οι αστυνομικοί πραγματοποίησαν έφοδο στο σπίτι του στου Παπάγου και στα Ιωάννινα όπου φέρεται να είχε διαφύγει όμως δεν κατάφεραν να τον εντοπίσουν πουθενά.

Υπενθυμίζεται ότι στις 20 Φεβρουαρίου εκδόθηκε ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης σε βάρος του και ενημερώθηκε η Ιντερπόλ.

Όλους αυτούς τους μήνες που ο πρώην βουλευτής της Χρυσής Αυγής παρέμενε άφαντος, υπήρχαν σενάρια για διαφυγή του στο εξωτερικό και συγκεκριμένα στη Σερβία, ενώ οι αρχές ερεύνησαν ακόμα και το ενδεχόμενο να έχει κρυφτεί σε μονή του Αγίου Όρους.

Δείτε ακόμα:  Power Of Love: Αυτός "κάρφωσε" στην αστυνομία την Έλενα Πολυχρονοπούλου. Πως γινόταν το ντελίβερι

Newsroom | Pireas News