Χτύπησε τον υπάλληλο καθαριότητας επειδή τον ξύπνησε με το απορριμματοφόρο

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ο εργαζόμενος έφερε εκδορές στο πρόσωπο
Ένα αδιανόητο περιστατικό σημειώθηκε στη Θεσσαλονίκη. Ένας άνδρας έδειρε με μπουνιές υπάλληλο καθαριότητας του δήμου Κορδελιού – Ευόσμου επειδή τον ξύπνησε ο θόρυβος που έκανε το απορριμματοφόρο.
Ο καβγάς σημειώθηκε στις 5:30 το πρωί του Σαββάτου, στην οδό 25ης Μαρτίου, στον Εύοσμο. Σύμφωνα με πληροφορίες του ThessToday.gr αρχικά ο πολίτης βγήκε στο μπαλκόνι και επιτέθηκε φραστικά απέναντι στους εργαζόμενους που εκείνη την ώρα προχωρούσαν στην αποκομιδή απορριμμάτων.
Ο άνδρας όμως δεν στάθηκε μόνο στη λεκτική επίθεση, αντιθέτως στη συνέχεια κατέβηκε από το σπίτι του, κινήθηκε πίσω από το φορτηγό και όρμηξε με γροθιές σε βάρος ενός εκ των δημοτικών υπαλλήλων, τον οποίον χτύπησε στο πρόσωπο, λέγοντάς του μάλιστα «με ξύπνησες εσύ και το απορριμματοφόρο».
Ο ξυλοδαρμός του υπαλλήλου κινητοποίησε τους περαστικούς που έσπευσαν να αποτραβήξουν τον πολίτη από τον εργαζόμενο, ο οποίος ήταν σε κατάσταση σοκ από την επίθεση και μάλιστα από τα χτυπήματα έφερε εκδορές στο πρόσωπο.
«Θα σταθούμε στο πλάι του εργαζόμενου»
Ο αντιδήμαρχος Καθαριότητας και Ανακύκλωσης του δήμου Κορδελιού – Ευόσμου, Χρήστος Δεμερτζής μιλώντας στο ThessToday.gr καταδίκασε το βίαιο περιστατικό τονίζοντας ότι η δημοτική αρχή θα σταθεί στο πλάι του εργαζόμενου σε οποιαδήποτε νομική ενέργεια προβεί εναντίον του πολίτη.
«Δεν θα γίνονται ανεκτά παρόμοια περιστατικά. Οι εργαζόμενοι στην καθαριότητα καταβάλλουν καθημερινά έναν τεράστιο αγώνα και ο σεβασμός είναι το ελάχιστο που πρέπει να τους αποδίδουν οι πολίτες. Το επάγγελμα είναι αρκετά δύσκολο και γίνεται κάτω από αντίξοες καιρικές συνθήκες όλο τον χρόνο» υπογράμμισε.

Δείτε ακόμα:  Σεισμός βορειοδυτικά της Χαλκίδας

Newsroom | Pireas News