Copa America: Στον τελικό η Αργεντινή, 3-2 την Κολομβία στα πέναλτι-highlights

Copa America: Στον τελικό η Αργεντινή, 3-2 την Κολομβία στα πέναλτι-highlights

NEWS SPORTS ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Σε ένα παιχνίδι για… γερά νεύρα, που ήρθε ισόπαλο στην κανονική του διάρκεια (1-1), η Αργεντινή επικράτησε με 3-2 στα πέναλτι της Κολομβίας, χάρη στον γκολκίπερ Μαρτίνεζ κι επιστρέφει σε τελικό Copa America, από το 2016, εκεί που την περιμένει η διοργανώτρια Βραζιλία.

Η Αργεντινή απείλησε με κεφαλιά του Λαουτάρο από πολύ νωρίς και λίγα λεπτά αργότερα και συγκεκριμένα στο 7ο, άνοιξε το σκορ, με σουτ του επιθετικού της Ίντερ μέσα από την περιοχή, μετά από πάσα του Μέσι.

Οι Κολομβιανοί έχασαν μεγάλη ευκαιρία να ισοφαρίσουν, δευτερόλεπτα μετά το γκολ που δέχτηκαν, αλλά ο Μαρτίνεζ, από πολύ πλεονεκτική θέση, σημάδεψε τον τερματοφύλακα της Αργεντινής. Στο 36, η κεφαλιά του Μίνα, πήγε στο οριζόντιο δοκάρι και στο 37’, το σουτ του Μπάριος, πρώτα κόντραρε και μετά κατέληξε στο αριστερό δοκάρι! Στο 43’, ο Οσπίνα απέκρουσε την κοντινή κεφαλιά του Γκονζάλεζ, κρατώντας το σκορ στο 1-0.

Στο 60’, η Κολομβία ισοφάρισε, με ένα πολύ δύσκολο γκολ του Ντιάζ, ο οποίος κατάφερε να πλασάρει από δύσκολη γωνία και υπό πίεση, για να κάνει το 1-1. Αυτό το σκορ δεν άλλαξε ως το τέλος, παρά τις όποιες ευκαιρίες παρουσιάστηκαν και οι δύο ομάδες, οδηγήθηκαν απευθείας στη διαδικασία των πέναλτι.

Κουαρδάδο και Μέσι ξεκίνησαν εύστοχα, αλλά στη συνέχεια, Σάντσεζ και Ντε Πολ, δεν κατάφεραν να στείλουν τη μπάλα στα δίχτυα. Ο Μίνα τους μιμήθηκε και ο Παρέδες έδωσε το προβάδισμα στην Αργεντινή. Ο Μπόρχα της Κολομβίας, ήταν ψύχραιμος για το 2-2, το ίδιο όμως ίσχυσε και για τον Λαουτάρο, που πήγε τη διαδικασία στο 3-2. Ο Καρντόνα, δεν κατάφερε να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα ούτε αυτός κι έτσι, η Αργεντινή, εξασφάλισε την πρόκρισή της στον τελικό του Copa America.

Δείτε ακόμα:  Ολυμπιακός - ΟΦΗ 2-0 : Ξέφυγε στο +13 (Highlights)

Σου άρεσε το άρθρο; Για ακόμα περισσότερα παρόμοια άρθρα:
Κάνε εγγραφή στο Google News.
Κάνε subscribe στο YouTube.
Ακολούθησε μας στο Facebook.
Ακολούθησε μας στο Twitter.

Το κουτούκι του παίδαρου

Newsroom | Pireas News