Δάκρυσε έξω από τον Άρειο Πάγο – Δείτε φωτογραφίες

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

«Ευχαριστώ για τη στήριξη, θα το πάω μέχρι τέλους, τα στοιχεία τα έχω»
Την αναίρεση του βουλεύματος με το οποίο απαλλάχθηκε ο νεαρός άνδρας που κατήγγειλε ότι τη βίασε το βράδυ της πρωτοχρονιάς σε ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης ζήτησε από τον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Ισίδωρο Ντογιάκο η Γεωργία Μπίκα.
Η 24χρονη πέρασε το κατώφλι του ανώτατου δικαστηρίου μαζί με τον δικηγόρο της σε μια προσπάθεια να ανοίξει και πάλι η υπόθεση. Μάλιστα , άφησαν ανοικτό το ενδεχόμενο να προσφύγουν ακόμη και στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο προκειμένου να δικαιωθεί.
Στο πλευρό της νεαρής κοπέλας βρέθηκαν σήμερα στον Άρειο Πάγο και άλλες γυναίκες, φωνάζοντας συνθήματα υποστήριξης, η οποία δάκρυσε.
«Όπως σας είπα από την πρώτη στιγμή το δίκαιο ποτέ δεν χάνεται και από την πρώτη στιγμή υποστηρίζω ότι θα πάω μέχρι τέλους. Τα στοιχεία τα έχω, έχουμε όλοι οι άνθρωποι τα ίδια δικαιώματα. Ήρθα να καταθέσω αίτηση αναίρεσης κατά του απαλλακτικού βουλεύματος.» τόνισε η Γεωργία Μπίκα και συμπλήρωσε «Πιστεύω ότι η ελληνική δικαιοσύνη θα το δει όλο αυτό. Εάν δεν το δει η ελληνική Δικαιοσύνη, τότε θα προσφύγω και στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο με όσα μέσα μέχρι τέλους». «Το βούλευμα αναφέρει ότι λόγω του ότι εκείνη την ημέρα φορούσα ψηλοτάκουνα, δεν μπορούσα να περπατήσω. Στα βίντεο που υπάρχουν και αποτελούν αποδεικτικά στοιχεία, δείχνουν ότι τη στιγμή που πηγαίνω περπατάω μια χαρά με τα ίδια τα παπούτσια και τη στιγμή που επιστρέφω και ψάχνω το αυτοκίνητό μου παραπατάω. Πράγμα, που πάει να πει ότι δεν φταίνε τα ψηλοτάκουνα παπούτσια. Είναι καθαρά λόγω της κατάστασης μου» κατέληξε.

Δείτε ακόμα:  Πρωτοφανής δυναμική υπέρ της επιστροφής τους

Ο συνήγορος της κ. Μπίκα, Ν. Διαλυνάς ανέφερε πως στην αίτηση αναίρεσης δίνουν νέα στοιχεία για την υπόθεση . «Δίνουμε πάρα πολλά στοιχεία για πολλά πράγματα και ότι δεν έχει γίνει κατά τη διάρκεια της προδικασίας» σημείωσε ο δικηγόρος τονίζοντας πως υπάρχουν πάρα πολλά στοιχεία που πρέπει να επανεξεταστούν και «ίσως είναι η τελευταία ελπίδα για να μην γίνουμε ρεζίλι στο εξωτερικό».»

Αν δεν ασκηθεί αναίρεση θα προσφύγουμε στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο και σε άλλους θεσμούς, οι οποίοι θα δουν πράγματα που δεν ελήφθησαν υπόψη και πράγματα που δεν θα είναι προς τιμήν της χώρας μας» υπογράμμισε ο κ. Διαλυνάς.

Σου άρεσε το άρθρο; Για ακόμα περισσότερα παρόμοια άρθρα:
Κάνε εγγραφή στο Google News.
Κάνε subscribe στο YouTube.
Ακολούθησε μας στο Facebook.
Ακολούθησε μας στο Twitter.

Newsroom | Pireas News