Δάσκαλος έδειρε γονιό μπροστά σε μαθητές

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ο πατέρας μαθητή κατέληξε με τραύματα στο νοσοκομείο
Σοβαρό επεισόδιο σημειώθηκε σήμερα Πέμπτη σε δημοτικό σχολείο της Λαμίας, με άγριο ξυλοδαρμό γονέα από εκπαιδευτικό, όταν ο πατέρας ζήτησε το λόγο για την απαράδεκτη -κατά την κρίση του- συμπεριφορά του απέναντι στο γιο του.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του lamiareport.gr, ο εν λόγω εκπαιδευτικός συμπεριφέρθηκε βίαια σε μαθητή, που πρόσφατα μάλιστα βίωσε και την απώλεια της αγαπημένης του μητέρας, με αποτέλεσμα το παιδί να φοβηθεί και να βάλει τα κλάματα. Όταν ο πατέρας πήγε στο σχολείο για να ενημερωθεί και να ζητήσει εξηγήσεις για την κακή συμπεριφορά του εκπαιδευτικού, ο τελευταίος τον χτύπησε με μπουνιές και κλωτσιές, προκαλώντας του πρόβλημα στη μέση και στέλνοντάς τον στα Επείγοντα του Νοσοκομείου Λαμίας.
Το απαράδεκτο περιστατικό σημειώθηκε στο διάδρομο του σχολείου, μπροστά στα μάτια κάποιων παιδιών και ευτυχώς επενέβη άλλος εκπαιδευτικός για να σταματήσει. Ειδοποιήθηκε και η Αστυνομία για την ποινική δίωξη του συγκεκριμένου ανθρώπου, για τον οποίον έχουν προκύψει -σύμφωνα με το δημοσίευμα- κι άλλες καταγγελίες σε βάρος του, με βίαια περιστατικά σε βάρος μαθητών.
Μάλιστα, το νεοεκλεγέν ΔΣ του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Σχολείου, το είχε πρώτο θέμα στην προγραμματισμένη συνεδρίαση του, ζητώντας την άμεση απομάκρυνση του από τη σχολική μονάδα.

Δείτε ακόμα:  Σήμερα το τελευταίο αντίο στον «πρίγκιπα»

Newsroom | Pireas News