Δε θέλουμε να έχουμε σχέση μαζί του, λένε η σύζυγος και ο γιος του 53χρονου

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

«Όπως έστρωσε, ας κοιμηθεί»
Να έρθει σε επαφή με τη γυναίκα και τον γιο του μέσα από τη φυλακή στα Γρεβενά προσπαθεί ο Ηλίας Μίχος. Ο 53χρονος κάνει επανειλημμένα απόπειρες να τους μιλήσει μέσω του συνηγόρου του ή και απευθείας από το καρτοτηλέφωνο των φυλακών, ωστόσο οι κλήσεις του μένουν αναπάντητες.
«Επιβεβαιώνουμε ότι έχει προσπαθήσει πολλές φορές να επικοινωνήσει μαζί μας και τώρα τηλεφωνεί μέσα από την φυλακή. Όμως, δεν επιθυμούμε να έχουμε την οποιαδήποτε επικοινωνία μαζί του. Δεν θέλουμε να έχουμε σχέση μαζί του. Όπως έστρωσε, ας κοιμηθεί», αναφέρουν σε κοινή δήλωση τους προς την εκπομπή «Το Πρωινό».
«Αυτά τα τραύματα δεν επουλώνονται»
Η καθηγήτρια Εγκληματολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών και δικαστηριακή ψυχολόγος, Χριστίνα Αντωνοπούλου, μίλησε στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα».
«Με υπουργική απόφαση του 2019 υπάρχουν συγκεκριμένες αποφάσεις για το πώς πρέπει να συμπεριφερόμαστε στα σεξουαλικά κακοποιημένα παιδιά, να υπάρχει μία και μοναδική οπτικοακουστική καταγραφή των περιστατικών και ποτέ άλλοτε. Είναι πολυτραυματίας σεξουαλικής κακοποίησης μέσα από τις διαδικασίες ανάκρισης. Κάκιστα που προσπαθούν να ενώσουν τη δικογραφία μέσα από τον εξευτελισμό του παιδιού. Αυτά τα τραύματα δεν επουλώνονται ότι θεραπεία και να κάνει. Υπάρχει η αντίληψη στην κοινωνία ότι αυτό το παιδί έχει γίνει το επίκεντρο της προσοχής και της εξουσίας και θα μας λύσει τα προβλήματα της παιδεραστίας, είναι τραγικό» είπε μεταξύ άλλων.

Σου άρεσε το άρθρο; Για ακόμα περισσότερα παρόμοια άρθρα:
Κάνε εγγραφή στο Google News.
Κάνε subscribe στο YouTube.
Ακολούθησε μας στο Facebook.
Ακολούθησε μας στο Twitter.

Δείτε ακόμα:  Βελτιωμένος καιρός με αραιές νεφώσεις αύριο Παρασκευή

Newsroom | Pireas News