Δεύτερη δόση για τον σύζυγο της 44χρονης που πέθανε από το εμβόλιο – «Πρέπει να ακούμε την επιστήμη»

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ποια ήταν η επιθυμία της συζύγου του
Τη δεύτερη δόση του εμβολίου κατά του κορονοϊού έκανε ο Μανώλης Κρυοβρυσανάκης, ο σύζυγος της 44χρονης Γλυκερίας, η οποία έχασε τη ζωή της μετά τη θρόμβωση που της προκάλεσε το εμβόλιο της AstraZeneca.
Μιλώντας το πρωί της Τρίτης (27/07) στο MEGA, ανέφερε ότι ζήτησε να αλλάξει εμβόλιο, καθώς με το AstraZeneca είχε εμφανίσει παρενέργειες, όπως εξανθήματα, έντονη κούραση και μυαλγίες. Χθες έκανε το εμβόλιο της Pfizer.
«Χθες έκανα το εμβόλιο της Pfizer θέλοντας να περάσω το μήνυμα για το κοινό καλό στην κοινωνία και η ίδια η σύζυγός μου θα το ήθελε σαν παράδειγμα. Πρέπει να ακούμε την επιστήμη. Είναι όμως σαφές ότι η πράξη που έκανα εγώ δεν απαλλάσσει των ευθυνών για τον θάνατο της γυναίκας μου» είπε.
«Η γυναίκα μου έχασε τη ζωή της γιατί πάρθηκε μία λάθος απόφαση να χορηγείται το εμβόλιο της AstraZeneca σε γυναίκες κάτω των 60 ετών. Εγώ ζήτησα να κάνω το εμβόλιο για να περάσω το μήνυμα υπέρ του εμβολιασμού. Στο σημείο που είμαστε δεν έχουμε άλλη επιλογή, πρέπει να πράξουμε για το κοινό καλό», πρόσθεσε.

Δείτε ακόμα:  Νίκαια: Μαφιόζικη επίθεση σε βενζινάδικο με ένα νεκρό και έναν τραυματία

Newsroom | Pireas News