Δείτε τη φωτογραφία που ανέβασε με τη Μαλένα λίγες ώρες πριν ξεψυχήσει

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Οι τελευταίες στιγμές του μικρού κοριτσιού
Ανατριχίλα προκαλεί η ανάρτηση της Ρούλας Πισπιρίγκου λίγες ώρες πριν η μικρή Μαλένα, το ένα από τα τρία νεκρά παιδιά της οικογένειας Δασκαλάκη από την Πάτρα που, σύμφωνα και με το νέο πόρισμα των ιατροδικαστών, δολοφονήθηκαν, ξεψυχήσει.
Το «Πρωινό» ανέσυρε μια ανάρτηση της Ρούλας Πισπιρίγκου με τη Μαλένα να βρίσκεται στο κρεβάτι του νοσοκομείου, ελάχιστες ώρες πριν φύγει από τη ζωή.
Σύμφωνα με όσα έχουν κατατεθεί και όπως προκύπτει από τις δηλώσεις των γονιών των τριών κοριτσιών, η Μαλένα είχε κάνει χημειοθεραπεία και αντιδρούσε καλά, ήταν ευδιάθετη και ετοιμαζόταν να λάβει εξιτήριο από το νοσοκομείο.
Μάλιστα, η κατάσταση του κοριτσιού ήταν τόσο καλή που το ίδιο ζήτησε και έφαγε σουβλάκι λίγες ώρες πριν φύγει από την ζωή.
Η φωτογραφία, όπως αναφέρει το συνοδευτικό κείμενο που έχει γράψει η Ρούλα Πισπιρίγκου στην ανάρτηση της, έχει τραβηχτεί στις 13 Απριλίου 2019, στις 14:30. Όπως συμπληρώνει η προφυλακισμένη για τον θάνατο της Τζωρτζίνας, «16:40 άκουσα τελευταία φορά την φωνή σου. 15 μήνες μακριά μας και αναζητώ να ακούσω πάλι το ΜΑΜΑ. Να μας προσέχεις όμορφή μου από εκεί που είσαι και να μας στέλνεις δύναμη».

Όπως ανέφερε ο δημοσιογράφος Τάσος Τεργιάκης, σύμφωνα με την δικογραφία, ο θάνατος της Μαλένας προσδιορίζεται στις 18:05 της ίδιας ημέρας, δηλαδή περίπου 3,5 ώρες αφότου το παιδί εμφανίζεται στην φωτογραφία ευδιάθετο και σε καλή κατάσταση να τρώει το σουβλάκι.
Ο Γιώργος Λιάγκας επεσήμανε πως στην φωτογραφία αυτή «δεν υπάρχει κανένα σημαδάκι στο πρόσωπο του. Ο κ. Λέων είπε ότι εικάζουμε πως οι τρεις κοκκινίλες στο πρόσωπο του παιδιού, που έχουν αποτυπωθεί και στη φωτογραφία από το νεκροτομείο, είναι τα σημάδια από τα τρία δάχτυλα του ανθρώπου που έβαλε το χέρι του και έπνιξε το παιδί».

Δείτε ακόμα:  Μεικτές τάσεις του ιικού φορτίου στα λύματα – Σε ποιες περιοχές καταγράφεται αύξηση

 
«Ο κ. Λέων είπε πως για τρία λεπτά ο άνθρωπος που έφραξε την αναπνοή του παιδιού, έβλεπε το παιδί να βασανίζεται και να ψυχορραγεί» προσέθεσε ο Γιώργος Λιάγκας, εμφανώς οργισμένος.

Newsroom | Pireas News