«Δεν αντέχω να δω την παράσταση για τον γιο μου» λέει ο πατέρας του

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

«8 χρόνια και 3 μήνες λείπει ο Βαγγέλης μου. Το παιδί μου δεν ήταν αυτόχειρας. Το δολοφόνησαν»
Η ζωή και ο θάνατος του 20χρονου Βαγγέλη Γιακουμάκη, μια ιστορία που συγκλόνισε το πανελλήνιο, γίνεται παράσταση από τον Χάρη Πεχλιβανίδη ο οποίος υπογράφει τη σκηνοθεσία, αλλά και τη σύλληψη της ιδέας.
«8 χρόνια και 3 μήνες λείπει ο Βαγγέλης μου. Το παιδί μου δεν ήταν αυτόχειρας. Το δολοφόνησαν», δήλωσε στο Cretalive ο Ανδρέας Γιακουμάκης, πατέρας του αδικοχαμένου φοιτητή με αφορμή την παράσταση. «Από τον χαμό του Βαγγέλη μου μάθαμε στην Ελλάδα την λέξη μπούλινγκ. Αυτό που με θλίβει είναι πως αντί να γίνει κάτι και να βελτιωθεί η κατάσταση αντιθέτως ακούμε κάθε μέρα σχεδόν τέτοια περιστατικά. Για αυτό κάποιοι φταίνε!», πρόσθεσε.
Σχετικά με την παράσταση, ο πατέρας του Βαγγέλη Γιακουμάκη αναφέρει ότι δεν θα την δει γιατί δεν θέλει να ζήσει ακόμη πιο έντονα τα μαρτύρια που πέρασε το παιδί του. Ακόμη και στην δικαστική διαδικασία – όπως αναφέρει – οι μαρτυρίες ήταν μαχαιριές για εκείνον. Όμως όλες αυτές οι εκδηλώσεις από το 2015 μέχρι σήμερα στη μνήμη του Βαγγέλη, είναι αυθόρμητες από τον κόσμο σημειώνει.

Σου άρεσε το άρθρο; Για ακόμα περισσότερα παρόμοια άρθρα:
Κάνε εγγραφή στο Google News.
Κάνε subscribe στο YouTube.
Ακολούθησε μας στο Facebook.
Ακολούθησε μας στο Twitter.

Δείτε ακόμα:  Τι ανέφερε στην συμπληρωματική κατάθεσή της η ιατροδικαστής Αγγελική Τσιόλα

Newsroom | Pireas News