Δεν μπορεί ο καθένας να λέει το απλό φλερτ σεξουαλική παρενόχληση

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

«Αν ισχύουν όλα αυτά είναι εγκλήματα. Πλέον έχει κοπάσει»
Ο Μάνος Ιωάννου μίλησε στην εκπομπή «Open Weekend και την Πένυ Καβέτσου για τη συνεργασία του με τον Πέτρο Φιλιππίδη, ωστόσο, οι δηλώσεις του για τον Δημήτρη Λιγνάδη προκάλεσαν αντιδράσεις στον αέρα της εκπομπής.
«Αν ισχύουν όλα αυτά για Φιλιππίδη και Λιγνάδη είναι εγκλήματα. Πλέον έχει κοπάσει. Στην αρχή γινόντουσαν 500 χιλιάδες καταγγελίες, φοβόσουν να φλερτάρεις μη γυρίσει κάποιος και σου πει τι είναι αυτά που κάνεις. Δεν μπορεί να βγαίνει ο καθένας και να λέει το απλό φλερτ σεξουαλική παρενόχληση», είπε αρχικά ο Μάνος Ιωάννου.
Η Μάνος Ιωάννου είπε στη συνέχεια: «Η συνεργασία μου με τον Πέτρο Φιλιππίδη ήταν πάρα πολύ καλή. Ούτε bullying ούτε τίποτα. Εννοείται ότι μπορεί να υπάρξουν κάποια νεύρα, κάποιες φωνές. Εγώ δεν τον είδα να φέρεται άσχημα».
«Κάποιες καταγγελίες τις θεώρησα χαζές. Δεν γίνεται ξαφνικά να θυμήθηκαν 300 άτομα τι έχει κάνει ο Δημήτρης Λιγνάδης. Σίγουρα κάποια ισχύουν, αλλά και κάποια δεν ισχύουν. Βγήκαν απλά όλοι να κατηγορήσουν τον Δημήτρη Λιγνάδη. Το μεγάλο πλήγμα για το θέατρο ήταν ο κορονοϊός και όχι τόσο οι καταγγελίες», πρόσθεσε επίσης ο Μάνος Ιωάννου.

Δείτε ακόμα:  Τραυματίστηκε ιδιοκτήτης εστιατορίου όταν άρπαξε φωτιά η κουζίνα

Newsroom | Pireas News