«Δεν μπορώ να κάνω τίποτα άλλο, εξαντλήθηκαν όλα τα όρια για να βρω λύση»

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

«Για να φθάσει να κάνει τέτοια ενέργεια, το έχει σκεφτεί πολύ, έχει κάνει τεράστιες προσπάθειες να βρεθεί λύση, έχει σίγουρα αποδείξεις και δεν μπορεί να αλλάξει η κατάσταση αυτή» λέει φίλος του τραγουδιστή
Για τη δικαστική διαμάχη που έχει ο Γιώργος Μαζωνάκης με την αδερφή του, Βάσω, μίλησε στην εκπομπή «Το Πρωινό» ένας πολύ καλός του φίλος, ο οποίος μετέφερε στην εκπομπή και τη θέση του τραγουδιστή αυτή τη στιγμή.
«Είχε πέσει στην αντίληψή μου εδώ και καιρό ότι κάτι άσχημο συνέβαινε, δεν ξέρω ακριβώς τι συνέβη και ήμουν πάρα πολύ στεναχωρημένος. Η θέση του Γιώργου είναι ότι “δεν μπορώ να κάνω τίποτα άλλο, εξαντλήθηκαν όλα τα όρια για να βρω μια λύση”. Έχει γίνει κάτι παρόμοιο (με το παρελθόν) και ίσως και πιο βαρύ. Δεν υπάρχει περίπτωση ούτε μία στο εκατομμύριο να τα βρουν» είπε αρχικά.
«Για να φτάσει ο Γιώργος να κάνει τέτοια ενέργεια, το έχει σκεφτεί πολύ, έχει κάνει τεράστιες προσπάθειες να βρεθεί λύση, έχει σίγουρα αποδείξεις και δεν μπορεί να αλλάξει η κατάσταση αυτή. Έκανε τις δημόσιες σχέσεις πίσω από την πλάτη του και φτάσαμε στο σημείο που φτάσαμε. Γιατί ο σκοπός ήταν να μπορέσει, να τον πείσει να έχει τη διαχείριση» συνέχισε.
Κλείνοντας, ο φίλος του Γιώργου Μαζωνάκη είπε: «Ο Γιώργος δεν είναι όπως παλιά, αυτό μόνο μπορώ να σου πω. Του δημιουργήθηκε πέρυσι τεράστιο πρόβλημα. Είχε το τελευταίο διάστημα, από τότε που δημιουργήθηκε αυτή η κατάσταση, είχε πρόβλημα οικονομικό για το οποίο δεν ευθύνεται αυτός. Η αλήθεια είναι ότι το τελευταίο διάστημα ήταν πολύ στεναχωρημένος. Χάθηκαν χρήματα και ήταν άνθρωπος δικός του».

Δείτε ακόμα:  Η ΕΛ.ΑΣ. για το γεγονός ότι δεν έχει συλληφθεί ο 28χρονος που κατηγορείται για ασέλγεια σε 4χρονο

Σου άρεσε το άρθρο; Για ακόμα περισσότερα παρόμοια άρθρα:
Κάνε εγγραφή στο Google News.
Κάνε subscribe στο YouTube.
Ακολούθησε μας στο Facebook.
Ακολούθησε μας στο Twitter.

Το κουτούκι του παίδαρου

Newsroom | Pireas News