Δεν είχε ανθρωποκτόνο πρόθεση, λέει ο δικηγόρος του 50χρονου πατέρα που σκότωσε τον κουνιάδο του

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

«Από την ηλικία των 12 μέχρι τα 14 γινόνταν οι βιασμοί, με το μικρότερο αδελφάκι μέσα στο σπίτι, οι γονείς τους εργάζονταν»
Σε τραγική κατάσταση βρίσκεται ο πατέρας που σκότωσε τον κουνιάδο του στο Βόλο, αφού έμαθε πως βίαζε την κόρη του από τα 9 της χρόνια, δήλωσε ο δικηγόρος του Μιχάλης Βασιλικός.
«Ο πελάτης μου δεν αποδέχεται ότι είχε ανθρωποκτόνο πρόθεση και δεν αποδέχεται ότι βρισκόταν σε ήρεμη ψυχική κατάσταση», πρόσθεσε ο κ. Βασιλικός, μιλώντας στον ΣΚΑΪ.
«Ο πατέρας και η κόρη ήρθαν στο γραφείο μου την Δευτέρα προκειμένου να συζητήσουμε την έκβαση του θέματος, πριν μάθει ο πατέρας ποιος είναι ο βιαστής, μετά από συνεχείς πιέσεις, την Τρίτη το πρώι, η 18χρονη έδειξε τα μηνυμάτα στον πατέρα της και τότε έμαθε ότι ο βιαστής και εκβιαστής ήταν ο κουνιάδος του. Με τη λέξη ‘τακτοποίηση’ δεν εννοούσε ότι θα του αφαιρέσει τη ζωή», δήλωσε
«Όταν πληροφορήθηκα το συμβάν, αμέσως του συνέστησα να ειδοποιήσει τις Αρχές και στη συνέχεια να παραδοθεί».
«Σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση η 18χρονη»
«Το παιδί ήταν σε πάρα πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση όταν το είδα, από την ηλικία των 9 δεχόταν σεξουαλικές παρενοχλήσεις και από την ηλικία των 12 μέχρι τα 14 γινόνταν οι βιασμοί, με το μικρότερο αδελφάκι μέσα στο σπίτι, οι γονείς τους εργάζονταν, ο θείος είχε ελεύθερη πρόσβαση», πρόσθεσε ο κ. Βασιλικός και συμπλήρωσε:
«Όταν χρειάστηκε χρήματα άρχισε να εκβιάζει την κοπέλα ότι θα δημοσιοποιήσει το υλικό που είχε στην κατοχή του».

Σου άρεσε το άρθρο; Για ακόμα περισσότερα παρόμοια άρθρα:
Κάνε εγγραφή στο Google News.
Κάνε subscribe στο YouTube.
Ακολούθησε μας στο Facebook.
Ακολούθησε μας στο Twitter.

Δείτε ακόμα:  Πέθανε ο αρχιμουσικός της Κρατικής Ορχήστρας Θεσσαλονίκης

Το κουτούκι του παίδαρου

Newsroom | Pireas News