«Δεν είχε δοθεί κεταμίνη στη Μαλένα και την Ίριδα – Σειρά στοιχείων οδηγούν στον ασφυκτικό θάνατο»

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Το κατώφλι της ανακρίτριας θα περάσει σήμερα η 33χρονη
Η Ρούλα Πισπιρίγκου θα περάσει σήμερα το κατώφλι της ανακρίτριας και θα τοποθετηθεί για τα όσα συνέβησαν με την μικρή Τζωρτζίνα.
Η μητέρα των τριών κοριτσιών θα ισχυριστεί ότι δε χορήγησε η ίδια την κεταμίνη και θα ρίξει το φταίξιμο στους γιατρούς.
Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένεται και η τοποθέτησή της σχετικά με το Μάνο Δασκαλάκη, καθώς πολλοί πιστεύουν ότι θα τον βάλει και επισήμως στο κάδρο των ευθυνών, καθώς σημειώνει με νόημα ότι «νομίζετε πως ήταν άγιος;».
Στην εκπομπή Κοινωνία Ώρα MEGA μίλησε ο Γρηγόρης Λέων, ιατροδικαστής.
«Δεν είχε δοθεί κεταμίνη στη Μαλένα και την Ίριδα»
«Για τα άλλα δύο παιδιά φαίνεται πως πηγαίνουμε στο ενδεχόμενο του ασφυκτικού θανάτου. Οι ίδιοι επιστήμονες και με την ίδια μεθοδολογία που βρήκαν την κεταμίνη στο τρίτο παιδί, είχαν πραγματοποιήσει τοξικολογικές εξετάσεις και στη Μαλένα και στην Ίριδα. Τα αποτελέσματα για κεταμίνη στη Μαλένα ήταν αρνητικά, το ίδιο και στην Ίριδα. Στον ασφυκτικό θάνατο δεν πάμε διά αποκλεισμού. Και στο πρώτο παιδί αλλά και στο δεύτερο υπάρχει σειρά στοιχείων. Στο ένα παιδί έχουμε τραύματα στη μύτη, και στο δεύτερο έχουμε τραύμα εντός της στοματικής κοιλότητας», τόνισε ο κ. Λέων.
«Σε δείγμα από τα μαλλιά της Τζωρτζίνας θα φανεί για πόσα χρόνια της έδινε κεταμίνη»
«Υπάρχουν πολλές κρίσεις στη Τζωρτζίνα, υπέφερε για μεγάλο διάστημα. Δε γνωρίζουμε αν οι κρίσεις αυτές προήλθαν από την κεταμίνη. Αν και εφόσον ανοιχτεί ο τάφος της Τζωρτζίνας μπορούμε να πάρουμε δείγμα από τα μαλλιά της και να κάνουμε ανάλυση, και να δούμε τι έχει συμβεί κάθε μήνα και τι έχει χορηγηθεί. Οι γιατροί υπερέβαλαν εαυτό για να σώσουν αυτό το παιδί», είπε ακόμα ο κ. Λέων.

Δείτε ακόμα:  Πρόστιμα άνω των 400.000 ευρώ σε δύο κλινικές για παραβίαση του πλαφόν στα τεστ ανίχνευσης κορονοϊού

Newsroom | Pireas News