Δεν είμαι μέλος του ΣΕΗ, βαριέμαι να πάω να γραφτώ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

«Υπήρξε μία εποχή που καβάλησα το καλάμι, υπήρξα πολύ αλαζόνας»
Στην κάμερα της εκπομπής «Χαμογέλα και Πάλι!» παραχώρησε συνέντευξη ο Χρήστος Λούλης και παραδέχθηκε πως υπήρξε εποχή που… καβάλησε το καλάμι και υπήρξε αλαζόνας. Ο ηθοποιός τόνισε πως δεν είναι μέλος του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών ενώ αναφέρθηκε και στο σποτ «Μένουμε Σπίτι».
«Υπήρξε μία εποχή που καβάλησα το καλάμι και υπήρξα αλαζόνας. Το ξεκαβάλησα άλλοτε εύκολα άλλοτε όχι. Όταν είσαι μικρός χρειάζεσαι κάποιους να σου πουν ότι καβάλησες το καλάμι για να το πάρεις αλλιώς, με καλό ή με κακό τρόπο» είπε ο Χρήστος Λούλης.
Σε ότι αφορά την κριτική που έχει δεχθεί, ο ηθοποιός τόνισε: «Δέχθηκα δριμεία κριτική από συναδέλφους μου για το σποτ του “Μένουμε Σπίτι”, με ρωτούσαν πόσα χρήματα πήρα για να το κάνω, ενώ αυτά τα κάνουν δωρεάν. Το ΣΕΗ δεν με στήριξε. Αλλά δεν είναι και σωματείο μου, δεν είμαι μέλος του ΣΕΗ. Ήμουν κάποια στιγμή, αλλά εδώ και πάρα πολλά χρόνια δεν είμαι μέλος γιατί αυτοί οι άνθρωποι που ήταν το ΣΕΗ δεν δούλευαν στο θέατρο. Ο Σπύρος Μπιμπίλας έχει καλή πρόθεση για το ΣΕΗ, αλλά βαριέμαι να γραφτώ».
Αυτή την περίοδο, ο Χρήστος Λούλης έκανε πρόβες για την παράσταση «Ο θείος Βάνιας» στο θέατρο Προσκήνιο, αλλά τελικά λόγω της πανδημίας και των πολλών κρουσμάτων, δεν θα ανέβει τελικά.

Δείτε ακόμα:  3.485 κρούσματα στην Αττική και 348 στο Ηράκλειο

Newsroom | Pireas News