Δεν θα αναγνωστούν προσωπικά μηνύματα που αντάλλαξε μαζί του συνεργάτιδά του

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Σε αυτά η μάρτυρας φέρεται να αναφέρεται αρνητικά στον ηθοποιό αφήνοντας να εννοηθεί, ότι υπήρχε και ερωτική σχέση μεταξύ τους
Να μην αναγνωστούν μηνύματα που αντάλλαξε με τον Πέτρο Φιλιππίδη δημοσιογράφος συνεργάτιδα του κατηγορούμενου για βιασμό και δύο απόπειρες βιασμού ηθοποιού, αποφάσισε σήμερα το δικαστήριο.
Η δημοσιογράφος η οποία ξεκίνησε σήμερα την κατάθεσή της στη δίκη, φέρεται ατα μηνύματα αυτά να μιλούσε αρνητικά για τον Πέτρο Φιλιππίδη, αφήνοντας να εννοηθεί, ότι υπήρχε και ερωτική σχέση μεταξύ τους. «Σας παρακαλώ! Εκείνη την ημέρα είχαμε τσακωθεί με τον κ. Φιλιππίδη και προφανώς είχα νεύρα και θα έχω γράψει, ότι ήταν κακός άνθρωπος. Όμως ήρθα εδώ συναισθηματικά φορτισμένη και σας λέω αυτά που πιστεύω» είπε η μάρτυρας.
Ένσταση στην ανάγνωση των μηνυμάτων υπέβαλε η υπεράσπιση του Πέτρου Φιλιππίδη, η οποία και έγινε δεκτή κατά πλειοψηφία από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο, με σύμφωνη εισαγγελική πρόταση. «Προσκομίστηκαν έγγραφα από την υποστήριξη της κατηγορίας, που αποτυπώνουν συνομιλίες της μάρτυρος με τρίτο πρόσωπο. Η ίδια λέει, ότι δεν είχε ερωτική σχέση με τον κατηγορούμενο, ενώ από τα μηνύματα αυτά ίσως συνάγεται το αντίθετο. Η μάρτυρας απάντησε στο δικαστήριο, ότι δεν είχε σχέση με τον κατηγορούμενο. Επίσης είναι μάρτυρας ήθους, αφού δε γνωρίζει καθόλου για τις καταγγελίες. Πρόκειται κατ’ αρχήν για νόμιμο αποδεικτικό μέσο, όμως η μάρτυρας δεν επιθυμεί την ανάγνωση, για προστασία των προσωπικών της δεδομένων. Αν από τα μηνύματα προέκυπταν αποδείξεις για κάποια από τις πράξεις που κατηγορείται ο κατηγορούμενος, θα πρότεινα να προχωρήσουμε, αλλά από αυτά τα μηνύματα θα φανεί η αξιοπιστία της μάρτυρος και σε αυτή την περίπτωση το αγαθό της προστασίας του απορρήτου των επικοινωνιών υπερτερεί. Προτείνω να γίνουν δεκτές η αντιρρήσεις της υπεράσπισης του κατηγορουμένου» τόνισε η εισαγγελέας.
Η δίκη θα συνεχιστεί την Πέμπτη με την κατάθεση της δημοσιογράφου.

Δείτε ακόμα:  Σεισμός 4,4 Ρίχτερ αναστάτωσε τη Χίο

Σου άρεσε το άρθρο; Για ακόμα περισσότερα παρόμοια άρθρα:
Κάνε εγγραφή στο Google News.
Κάνε subscribe στο YouTube.
Ακολούθησε μας στο Facebook.
Ακολούθησε μας στο Twitter.

Το κουτούκι του παίδαρου

Newsroom | Pireas News