«Δεν το έκανα εγώ», λέει ο 40χρονος που φέρεται ότι πάτησε και σκότωσε το γατάκι

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

«Θα επιθυμούσα όλοι να δείξουν την ανάλογη εγκράτεια μέχρι να γίνουν οι διευκρινήσεις για το ζήτημα», ισχυρίστηκε ο άντρας που ταυτοποιήθηκε από την Αστυνομία
Κατηγορηματικά αρνείται ότι έχει σχέση με την υπόθεση, στην οποία ένας άντρας ποδοπάτησε και σκότωσε ένα γατάκι στη Θεσσαλονίκη. Ο λόγος για τον 40χρονο άνδρα, ο οποίος ταυτοποιήθηκε από την Αστυνομία.
«Περιμένω να με ενημερώσουν οι αστυνομικοί. Δεν έχει ακόμη αποσαφηνιστεί το θέμα. Σε καμία περίπτωση δεν εμπλέκομαι σε κάτι τέτοιο. Δεν υπάρχει τέτοιο θέμα. Πριν ολοκληρωθούν τα βήματα της διαδικασίας δεν είναι δυνατό να τοποθετηθώ. Όλα πρέπει να γίνουν με τον αρμόδιο τρόπο και να αποσαφηνιστούν. Μόνο αν τα πράγματα είναι σαφή θα τοποθετηθώ. Θα επιθυμούσα όλοι να δείξουν την ανάλογη εγκράτεια μέχρι να γίνουν οι διευκρινήσεις για το ζήτημα», δήλωσε ο 40χρονος στην εκπομπή Live News του Mega.
Το βίντεο ντοκουμέντο από κάμερες ασφαλείας καταστήματος στην οδού Ερμού στη Θεσσαλονίκη με το γατάκι προκάλεσε κύμα αντιδράσεων και αποτροπιασμού. Μάλιστα, φαίνεται ξεκάθαρα, ότι ο συγκεκριμένος άνδρας κοίταξε τριγύρω μήπως τον έχει δει κάποιος περαστικός και στη συνέχεια αποχώρησε ανενόχλητος από το σημείο.
«Οποιοσδήποτε μπορεί να είναι σε αυτό το περιστατικό»
Ο 40χρονος επιμένει ότι δεν είναι αυτός ο οποίος έχει καταγραφεί στο βίντεο της ντροπής και τονίζει το μορφωτικό του επίπεδο…
«Σε καμιά περίπτωση δεν εμπλέκομαι, αλλά αυτή τη στιγμή δεν ξέρω τι μπορεί να λεχθεί και τι όχι. Θα μιλήσω με τους κατάλληλους ανθρώπους και εκείνοι θα μεταφέρουν αυτά που πρέπει να μεταφερθούν. Είμαι ένας πάρα πολύ μορφωμένος άνθρωπος και έχω οικογένεια. Δεν θέλω να γίνει κάτι άστοχο έως ότου αποσαφηνιστεί το θέμα. Είμαι ένας άνθρωπος πάρα πολύ έγκριτος και επαγγελματικά και κοινωνικά. Οποιοσδήποτε μπορεί να είναι σε αυτό το περιστατικό».
Το περιστατικό συνέβη το βράδυ του Σαββάτου στις 20 Αυγούστου και η αστυνομία χθες ανακοίνωσε ότι ο άνδρας που φαίνεται να το κακοποιεί εν τέλει, ταυτοποιήθηκε. Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για κακοποίηση και πιθανή θανάτωση ζώου και του επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο 30.000 ευρώ.

Δείτε ακόμα:  Η ΔΟΕ συμμετέχει στην απεργία της 8ης Μαρτίου για την σύγκρουση τρένων στα Τέμπη

Σου άρεσε το άρθρο; Για ακόμα περισσότερα παρόμοια άρθρα:
Κάνε εγγραφή στο Google News.
Κάνε subscribe στο YouTube.
Ακολούθησε μας στο Facebook.
Ακολούθησε μας στο Twitter.

Το κουτούκι του παίδαρου

Newsroom | Pireas News