«Δεν υπάρχει φορολογική παράβαση και θα αποδειχθεί», ισχυρίζονται οι δικηγόροι του Αντώνη Ρέμου

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

«Εκτιμούμε ότι έχουμε τα τεκμηριωτικά έγγραφα για να αιτιολογήσουμε κάθε οικονομική συναλλαγή»
Σίγουροι ότι θα αποδειχθεί η αθωότητα του πελάτης είναι οι δικηγόροι του Αντώνη Ρέμου, ο οποίος ελέγχεται από τις Αρχές για φοροδιαφυγή 1,5 εκατ. ευρώ, ενώ έχει γίνει και δέσμευση των περιουσιακών του στοιχείων. «Δεν υπάρχει φορολογική παράβαση και θα αποδειχθεί» τονίζουν οι συνήγροι του καλλιτέχνη.
«Επανειλημμένως τον έχουν ψάξει και δεν έχουν βρει το παραμικρό. Εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ στην εφορία» ανέφερε νωρίτερα ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος, δικηγόρος του γνωστού τραγουδιστή.Σύμφωνα με την Αρχή γίνεται ειδική αναφορά σε χαμηλές φορολογικές δηλώσεις του τραγουδιστή, που σε ένα από τα φορολογικά έτη φέρεται να έχει δηλώσει 50.000 ευρώ, ποσό που θεωρείται εξαιρετικά χαμηλό για τέτοιους βεληνεκούς καλλιτέχνη».
«Δεν ισχύει ότι δήλωνε στην εφορία εισόδημα 50.000 ευρώ. Σας λέω κατηγορηματικά ότι η πληροφορία ότι δήλωνε κάθε χρόνο 50.000 ευρώ δεν είναι ακριβής», ανέφερε ο δικηγόρος του τραγουδιστή.
Ο έτερος εκ των δικηγόρων του, Στάθης Μπακάλης, μιλώντας στο MEGA και το Live News για την υπόθεση του εντολέα του, ανέφερε: «Είναι πολύ πρώιμο το στάδιο της υπόθεσης. Η όποια εικόνα έχει διαμορφωθεί σε επίπεδο έρευνας της Αρχής ή και συντεταγμένου πορίσματος στηρίζεται στην μονομερή θεώρηση των πραγμάτων όπως τα έχει δει η Αρχή».
Και πρόσθεσε ο δικηγόρος: «Όσο δεν έχει κληθεί ο ελεγχόμενος να παράσχει στοιχεία και να δώσει τις εξηγήσεις του είναι μια μονοδιάστατη εικόνα». «Εκτιμούμε ότι έχουμε τα τεκμηριωτικά έγγραφα για να αιτιολογήσουμε κάθε οικονομική συναλλαγή σε οποιοδήποτε χρόνο».

Σου άρεσε το άρθρο; Για ακόμα περισσότερα παρόμοια άρθρα:
Κάνε εγγραφή στο Google News.
Κάνε subscribe στο YouTube.
Ακολούθησε μας στο Facebook.
Ακολούθησε μας στο Twitter.

Δείτε ακόμα:  Τι δείχνουν τα στοιχεία από την έρευνα στο κινητό του

Το κουτούκι του παίδαρου

Newsroom | Pireas News