Δεν υπάρχει λόγος για περιορισμούς – Ο καιρός ξεχώρισε εμβολιασμένους και μη

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

«Προφανώς αν θα πάω σε ένα μπαρ θα είμαι χωρίς μάσκα»
Προβληματισμό στους ειδικούς προκαλεί η άρση μέτρων για τους εμβολιασμένους. Ωστόσο υπέρ των νέων ελευθεριών που θα απολαμβάνουν από αύριο Σάββατο οι εμβολιασμένοι πολίτες τάχθηκε ο Αθανάσιος Εξαδάκτυλος πρόεδρος του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ και την εκπομπή «Αταίριαστοι.
Εξήγησε ότι δεν θεωρεί βιαστικά τα μέτρα, διότι τώρα ο καιρός ξεχωρίζει τους ανθρώπους, στους εσωτερικούς βρίσκονται μόνο οι εμβολιασμένοι και συνεπώς δεν υπάρχει λόγος για περιορισμούς.
Στο ερώτημα εάν ο ίδιος σκοπεύει να πάει σε μπαρ με πολλούς εμβολιασμένους απάντησε: «Προφανώς αν θα πάω σε ένα μπαρ θα είμαι χωρίς μάσκα. Θα είμαι πιο άνετα από εβδομάδα, όταν θα έχω συμπληρώσει δύο εβδομάδες από την τρίτη δόση που έκανα τη Δευτέρα για να είμαι ειλικρινής μαζί σας».
Ο κ. Εξαδάκτυλος συμβούλευσε τους εμβολιασμένους πολίτες να προτιμούν να διασκεδάζουν σταθερά με τους ίδιους ανθρώπους και όπου προβλέπεται να φορούν τη μάσκα τους και να κρατάνε τις αποστάσεις.
Κληθείς να σχολιάσει συγκεντρώσεις ανεμβολίαστων σε σπίτια, ο πρόεδρος του ΠΙΣ ανέφερε ότι ο καθένας κάνει τις επιλογές του και πάρα πολλοί από τους ανθρώπους που λένε ότι «δεν υπάρχει τίποτα» και «όλο αυτό είναι ένα», τελικά γεμίζουν τις εντατικές και τις στατιστικές.
Ο πρόεδρος του ΠΙΣ έστειλε ξανά μήνυμα στους ανεμβολίαστους πολίτες λέγοντάς τους ότι οι γιατροί είναι εδώ για να λύσουν οποιαδήποτε απορία έχουν, να τους βοηθήσουν να ξεπεράσουν τους φό

Σου άρεσε το άρθρο; Για ακόμα περισσότερα παρόμοια άρθρα:
Κάνε εγγραφή στο Google News.
Κάνε subscribe στο YouTube.
Ακολούθησε μας στο Facebook.
Ακολούθησε μας στο Twitter.

Δείτε ακόμα:  Έκρηξη αυτοσχέδιου εμπρηστικού μηχανισμού σε είσοδο πολυκατοικίας

Newsroom | Pireas News