Διακοπή κυκλοφορίας στη Λεωφόρο Βασιλίσσης Αμαλίας

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Λόγω αντιπολεμικής συγκέντρωσης του ΚΚΕ στην πλατεία Συντάγματος
Κλειστή είναι αυτή την ώρα η κυκλοφορία στη Λεωφόρο Βασιλίσσης Αμαλίας λόγω προγραμματισμένης συγκέντρωσης που πραγματοποιεί το ΚΚΕ στην πλατεία Συντάγματος.
Στην ανακοίνωση του ΚΚΕ αναφέρονται τα εξής:
«Όχι στον ιμπεριαλιστικό πόλεμο! Να σταματήσει η εμπλοκή της Ελλάδας! Να μην πληρώσει ο λαός!» το μηνυμα που θα ακουστεί δυνατά σήμερα από το Σύνταγμα και το μεγάλο συλλαλητήριο που διοργανώνει η ΚΟ Αττικής του ΚΚΕ στις 8 μ.μ.
Θα μιλήσει ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας.
Με την πρωτοβουλία αυτή, η ΚΟ Αττικής δίνει συνέχεια στην πλατιά μαζική δουλειά που αναπτύσσει αυτές τις μέρες με σύνθημα «Όχι στον ιμπεριαλιστικό πόλεμο! Να σταματήσει η εμπλοκή της Ελλάδας! Να μην πληρώσει ο λαός!».
Καλεί τους εργαζόμενους, τους νέους και τις νέες, τον λαό της Αττικής στο συλλαλητήριο του ΚΚΕ «για να ακουστεί δυνατά:
Όχι στον ιμπεριαλιστικό πόλεμο.
Να σταματήσει η εμπλοκή της χώρας μας.
Δεν δεχόμαστε να πληρώσει ο λαός τον λογαριασμό του πολέμου, την ακρίβεια και τη μεγαλύτερη ενεργειακή φτώχεια που εξανεμίζουν το εργατικό – λαϊκό εισόδημα».
Όπως τονίζει, «πατριωτικό και διεθνιστικό μας καθήκον είναι:
– Να μην αφήσουμε να χρησιμοποιούνται ελληνικά εδάφη, υποδομές και μέσα ως στρατιωτικά – πολεμικά προγεφυρώματα, με οποιονδήποτε τρόπο και οποιοδήποτε πρόσχημα.
– Ο πολύμορφος αγώνας για τις ανάγκες και τα δικαιώματα του λαού μας, στον δρόμο για να ξεμπερδεύουμε με το σύστημα που γεννά φτώχεια, εκμετάλλευση και πολέμους».

Δείτε ακόμα:  Δύο ανήλικοι διέπρατταν κλοπές σε οικίες και επιχειρήσεις πάνω από 1 χρόνο

Newsroom | Pireas News