Διαψεύδει η μητέρα του 16χρονου ότι ανασκεύασε όσα είχε καταγγείλει για τον πατέρα Αντώνιο

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Υποστηρίζει ότι οι επιστολές του γιου της και της ίδιας που ήρθαν στο φως της δημοσιότητας σήμερα, είναι πλαστές και προαναγγέλλει ότι θα προσφύγει στη Δικαιοσύνη
Ανατροπή στην… ανατροπή έρχεται στην υπόθεση της Κιβωτού του Κόσμου και ειδικότερα του ιδρυτή της, πατέρα Αντωνίου, λίγες μέρες μετά την εισαγγελική πρόταση για παραπομπή του σε δίκη για σεξουαλικές κακοποιήσεις δύο ανήλικων τροφίμων, καθώς ο ένας από αυτούς φέρεται να έκανε στροφή 180 μοιρών και να επιχειρεί να πάρει πίσω τα πάντα.
Ειδικότερα, από το πρωί της Τρίτης 14 Νοεμβρίου όλα τα μέσα ενημέρωσης μετέδωσαν την είδηση, ότι ο 16χρονος που κατήγγειλε τον πατέρα Αντώνιο, αναιρεί όλα όσα είχε καταθέσει στις Αρχές και πλέον κάνει λόγο για ψέματα, που όπως φέρεται να αναφέρει, τον έπεισε να πει ένα άτομο, που γράφει με το μικρό του όνομα, για να βλάψει τον δημιουργό της οργάνωσης. «Ίσα-ίσα ο πάτερ ποτέ δεν με έχει πειράξει και μου έχει φερθεί σαν πατέρας μου και θέλω να ζητήσω ένα τεράστιο συγνώμη και με κάποιον τρόπο θέλω αυτό να πάει στα χέρια του», φέρεται να αναφέρει ο 16χρονος.
Ζητάει από τον πατέρα Αντώνιο 1.000 συγγνώμη, όπως γράφει χαρακτηριστικά, γιατί δελεάστηκε. όπως αναφέρει. από τα χρήματα που του έταξαν. «Εγώ σαν χαζός άκουσα και έπεσα σε παγίδα του γ*****. διότι μου έταξε. ότι θα πάρω λεφτά και θα πάω στην μαμά μου και θα κάνω ότι γουστάρω και πάλι χίλια συγνώμη πάτερ Αντώνιε» αναφέρεται χαρακτηριστικά στην επιστολή που παρουσιάστηκε ότι έστειλε ο ανήλικος.
Πριν από σχεδόν έναν χρόνο, ο ίδιος περιέγραφε με ανατριχιαστικές λεπτομέρειες σκηνικά φρίκης σε δομές της Κιβωτού και η μητέρα του ξεσπούσε. «Εγώ καταλαβαίνω όταν δεν πάει καλά, αλλά με παρουσία κάποιου ατόμου δεν μπορούμε να μιλήσουμε και άνετα, όταν λέει το παιδί “πάρε με μαμά, πάρε με από εδώ και πήγαινε με σπίτι, θέλω να φύγω”», είχε πει η μητέρα του 16χρονου. Σήμερα η ίδια γυναίκα φέρεται να τονίζει με δική της επιστολή, ότι έχει πειστεί για την αθωότητα του πατέρα Αντωνίου και δε θέλει να τιμωρηθεί ένας αθώος.
«Σε μία επίσκεψη που πήγα να δω τον γιο μου, μου εμπιστεύτηκε πως ουδέποτε άπλωσε χέρι ο πατέρας Αντώνιος και όλα αυτά για βιασμούς ήταν ψέματα», φέρεται να δηλώνει τώρα η μητέρα του 16χρονου. Ο νεαρός καλείται και πάλι να αποδείξει τα λεγόμενά του, να αποκαλύψει την ταυτότητα του ατόμου, που όπως υποστηρίζει, τώρα τον δελέασε με χρήματα και να βρει απαντήσεις για όλα αυτά που τώρα λέει ότι σκηνοθέτησε, για να συκοφαντήσει έναν αθώο. «Μου είπε ότι του έταξαν χρήματα κι εγώ είμαι υποχρεωμένη να τα αναφέρω όλα αυτά, γιατί δεν θέλω να την πληρώσουνε αθώοι άνθρωποι», φέρεται να αναφέρει η μητέρα του 16χρονου.
Η πρώτη καταγγελία σε βάρος του πατέρα Αντωνίου είχε γίνει από έναν 19χρονο. «Επειδή τον ξέρω τον πατέρα Αντώνιο, είμαι σίγουρος ότι κάνει τα ίδια και σε αυτό το 15χρονο παιδί. Τον Αύγουστο που μας πέρασε, μιλώντας τηλεφωνικά με την (…), η οποία εργάζεται στη δομή του Βόλου, μου είπε ότι ο πατέρας Αντώνιος κλείνεται με τις ώρες στο δωμάτιο με ένα παιδί, ο οποίος τώρα είναι στην πρώτη γυμνασίου», είχε αναφέρει στην κατάθεσή του ο 19χρονος.
Λίγες μέρες μετά, την σκυτάλη πήρε ο 16χρονος σήμερα, που πλέον φέρεται αρνείται τα πάντα. «Δεν μπορεί να το εκφράσει αυτό, γιατί υπάρχει κάποιος μπροστά. Αλλά για λίγο που μίλησα με το παιδί, μου είπε ότι δεν θέλει να μείνει άλλο πια εκεί. Έχει δει πολλά πράγματα, έχει ακούσει πολλά πράγματα, γνωρίζει πολλά πράγματα, αλλά δεν θέλει να μιλήσει παραπάνω», λέει η μητέρα του 16χρονου.
Επιστολή στο thenewspaper.gr έστειλε και μία 19χρονη πρώην τρόφιμος της Κιβωτού, που υποστηρίζει, ότι δέχθηκε πιέσεις από τη νέα διοίκηση της οργάνωσης να καταθέσει σε βάρος του πατέρα Αντωνίου κι όταν αρνήθηκε άρχισαν να την πολεμούν. «Οι όροι συνεργασίας ήταν οι εξής: Να απομακρυνθώ από τα στελέχη της παλιάς διοίκησης και να δείξω στους υπόλοιπους, ότι υποστηρίζω τις απόψεις των παιδιών που κατέθεσαν κατά του πατρός», αναφέρει.
Όλα αυτά την ώρα που ο πατέρας Αντώνιος κάνει λόγο για σκευωρία σε βάρος του, όπως έχει αναφέρει και μέσω των δικηγόρων του θα αποκαλυφθεί πλήρως κατά τη διάρκεια της δίκης του. Υπενθυμίζεται πως ο πατέρας Αντώνιος και η πρεσβυτέρα θα κληθούν να δώσουν εξηγήσεις και για τα οικονομικά της οργάνωσης μετά τις διαπιστώσεις από τους ελέγχους που έγιναν.
Ωστόσο, σύμφωνα με την εκπομπή Live News, που επικοινώνησε με την μητέρα του 16χρονου, η ίδια διέψευσε, ότι εκείνη ή το παιδί τις ανασκεύασαν. Μεταξύ άλλων ανέφερε, ότι πρόκειται για πλαστογραφία και πως θα κινηθεί νομικά. «Είναι ψευδή όλα αυτά που έχουν βγει και θα κινηθώ νομικά από εκεί και πέρα. Δεν μπορούν με οποιονδήποτε τρόπο να με απειλούν σωματικά και ψυχολογικά. Δεν υπάρχει (η επιστολή), είναι πλαστή. Είμαστε σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση» είπε στο MEGA.

Δείτε ακόμα:  Χρήστος Κυριαζής: Το Σάββατο η κηδεία του Πειραιώτη τραγουδιστή

Σου άρεσε το άρθρο; Για ακόμα περισσότερα παρόμοια άρθρα:
Κάνε εγγραφή στο Google News.
Κάνε subscribe στο YouTube.
Ακολούθησε μας στο Facebook.
Ακολούθησε μας στο Twitter.

Το κουτούκι του παίδαρου

Newsroom | Pireas News