Διαψεύδει ότι είναι ιδιοκτήτης ο σύζυγος του μοντέλου

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ανακοίνωση εξέδωσε η δικηγόρος του
Τα πράγματα ξεκαθαρίζει για όσα ακούστηκαν ο σύζυγος του μοντέλου, όσον αφορά την έκρηξη σε πλυντήριο αυτοκινήτων στην Γλυφάδα, καθώς διαψεύδει ότι είναι ιδιοκτήτης της συγκεκριμένης επιχείρησης.
Η ανακοίνωση της δικηγόρου του αναφέρει τα εξής:
«Όπως είναι γνωστό από το πρωί αναπαράγεται από μέσα μαζικής ενημέρωσης η είδηση ότι έλαβε χώρα έκρηξη σε επιχείρηση με αντικείμενο πλυντήριο αυτοκινήτων στην περιοχή της Γλυφάδας. Δυστυχώς μερίδα δημοσιευμάτων αναπαράγει την ψευδή είδηση ότι ιδιοκτήτης της εν λόγω επιχείρησης τυγχάνει σύζυγος γνωστού μοντέλου, «φωτογραφίζοντας» με αυτό τον τρόπο το πρόσωπο του εντολέα μας επιχειρηματία Ι.Κ., ο οποίος ουδεμία σχέση έχει με την εν λόγω επιχείρηση καθότι αυτή έχει μεταβιβαστεί σε διαδοχικούς ιδιοκτήτες ήδη από το έτος 2019.
Το δικηγορικό μας γραφείο με το παρόν δελτίο τύπου το οποίο επιθυμούμε να δημοσιεύσετε προς αποκατάσταση της αλήθειας, εκπροσωπεί τον επιχειρηματία Ι.Κ. ο οποίος ουδεμία σχέση έχει με την εν λόγω επιχείρηση και για το λόγο αυτό παρακαλούμε να σταματήσει η αναπαραγωγή της ως άνω ψευδούς ειδήσεως.Αθήνα, 20.1.2023Με εκτίμησηΗ ΔικηγόροςΒάσω Πανταζή».

Σου άρεσε το άρθρο; Για ακόμα περισσότερα παρόμοια άρθρα:
Κάνε εγγραφή στο Google News.
Κάνε subscribe στο YouTube.
Ακολούθησε μας στο Facebook.
Ακολούθησε μας στο Twitter.

Δείτε ακόμα:  Απετράπη εισαγωγή ηρωίνης και κινητών στις φυλακές Μαλανδρίνου

Newsroom | Pireas News