Διαρρήκτες άνοιξαν σε δύο εβδομάδες επτά σπίτια σε Ηράκλειο και Ρέθυμνο

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Συνελήφθησαν οι δύο δράστες – Ξεπερνά τις 12.000 ευρώ η λεία τους
Εξιχνιάστηκαν δέκα υποθέσεις διακεκριμένων κλοπών, που διαπράχθηκαν σε Ηράκλειο και Ρέθυμνο και συνελήφθησαν δύο άτομα, κατηγορούμενοι για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών.
Αστυνομικοί που πραγματοποίησαν έλεγχο σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, που επέβαιναν οι συλληφθέντες, βρήκαν πλήθος κοσμημάτων και διαρρηκτικά εργαλεία. Από την έρευνα και προανάκριση προέκυψε, ότι οι δύο δράστες, κατά το χρονικό διάστημα από την 07.11.2021 έως 23.11.2021 είχαν διαπράξει συνολικά δέκα κλοπές – διαρρήξεις σε οικίες (7 τετελεσμένες και 3 απόπειρες) στην ευρύτερη περιοχή του Ηρακλείου και του Ρέθυμνου.
Αφαίρεσαν κοσμήματα συνολικής χρηματικής αξίας άνω των 12.000 ευρώ, το χρηματικό ποσό των 750 ευρώ, χαρτονομίσματα Ουγγαρίας και Ελβετίας αξίας 200 ευρώ, ηλεκτρονική συσκευή, καθώς και προσωπικά έγγραφα και αντικείμενα. Κατασχεθέντα κοσμήματα και τιμαλφή, τα οποία ανευρέθηκαν στην κατοχή των δραστών, αναγνωρίστηκαν και αποδόθηκαν σε μία από τις παθούσες.
Επιπλέον, κατασχέθηκε το όχημα ως μέσο τέλεσης αξιόποινων πράξεων ενώ η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ηρακλείου.

Σου άρεσε το άρθρο; Για ακόμα περισσότερα παρόμοια άρθρα:
Κάνε εγγραφή στο Google News.
Κάνε subscribe στο YouTube.
Ακολούθησε μας στο Facebook.
Ακολούθησε μας στο Twitter.

Δείτε ακόμα:  Επιτέθηκε με κλωτσιές και μαλλιοτραβήγματα στη μητέρα του

Το κουτούκι του παίδαρου

Newsroom | Pireas News