Διαρρήκτης έκλεψε χρηματοκιβώτιο και επέστρεψε 8.000 ευρώ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Τον έπιασε το φιλότιμο
«Φιλότιμος» αποδείχτηκε ο 44χρονος από το Κόσσοβο που ήταν ο δράστης κλοπής χρηματοκιβωτίου από το σπίτι 32χρονου Βολιώτη επαγγελματία, με το κλειδί να του δίνει 39χρονη οικιακή βοηθός, όπως υποστήριξε κάτω από εκβιασμούς και απειλές.
Ο δράστης εκτιμάται ότι διέφυγε στο εξωτερικό με τον ανήλικο που έκαναν την κλοπή, ενώ η γυναίκα αφέθηκε ελεύθερη και κατηγορείται για συνέργεια σε κλοπή.
Την Κυριακή 28-08-2022 το πρωί, ο 44χρονος και ο ανήλικος μπήκαν στο σπίτι του 32χρονου στο Βόλο, με αντικλείδι που έδωσε στον ενήλικα η αλλοδαπή γυναίκα, και έκλεψαν χρηματοκιβώτιο, μη πακτωμένο, που περιείχε το χρηματικό ποσό 16.000 €, πέντε χρυσές λίρες και έναν χρυσό σταυρό.
Σύμφωνα με το magnesianews, η αλλοδαπή έκανε δουλειές στο σπίτι του 32χρονου, που της έδινε το κλειδί, η 39χρονη έβγαλε αντικλείδι και την Κυριακή που ο ιδιοκτήτης απουσίαζε έδωσε το αντικλείδι στους συνεργούς τους για να κλέψουν το χρηματοκιβώτιο.
Με το που έγινε η καταγγελία για την κλοπή, η Αστυνομία εντόπισε και συνέλαβε την 39χρονη, η οποία, σύμφωνα με πληροφορίες κατέθεσε ότι στο παρελθόν είχε σχέσεις με τον 44χρονο δράστη, ο οποίος το τελευταίο διάστημα άρχισε να την εκβιάζει και να την απειλεί για τη ζωή της αν δεν του έδινε χρήματα.
Η αλλοδαπή φέρεται να κατέθεσε ότι μη έχοντας χρήματα να δώσει στον 44χρονο, του έδωσε το κλειδί του σπιτιού του 32χρονου Βολιώτη, το οποίο καθάριζε επί σειρά ετών.
Στη συνέχεια ο αλλοδαπός, μπήκε στο σπίτι με έναν ανήλικο που αναζητείται, όπως και ο ίδιος, και έκλεψαν ένα φορητό χρηματοκιβώτιο, μη πακτωμένο, που περιείχε το χρηματικό ποσό 16.000 €, πέντε χρυσές λίρες και έναν χρυσό σταυρό.

Δείτε ακόμα:  Η Ρούλα Πισπιρίγκου μάς γλεντάει

Σου άρεσε το άρθρο; Για ακόμα περισσότερα παρόμοια άρθρα:
Κάνε εγγραφή στο Google News.
Κάνε subscribe στο YouTube.
Ακολούθησε μας στο Facebook.
Ακολούθησε μας στο Twitter.

Newsroom | Pireas News