Διεκόπη η δίκη – Αδυναμία να συνεχίσει επικαλέστηκε η πρόεδρος

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αύριο ,εκτός απροόπτου, θα καταθέσει η Θάλεια Ματίκα και η Αλίνα Κοτσοβούλου
Σε διακοπή οδηγήθηκε η δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη καθώς η πρόεδρος του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου επικαλέστηκε αδυναμία να συνεχίσει την διαδικασία για λόγους υγείας.
Στη δικαστική αίθουσα βρέθηκαν οι γνωστοί ηθοποιοί που το δικαστήριο κάλεσε προκειμένου να καταθέσουν με εξαίρεση την Ζέτα Μακρυπούλια την οποία , όπως ανέφεραν, δεν κατάφεραν να την ενημερώσουν.
Οι ηθοποιοί Θάλεια Ματίκα , Αλίνα Κοτσοβούλου , Τάσος Χαλκιάς και Ράνια Σχίζα δήλωσαν το «παρών» στο δικαστήριο.
Αύριο ,εκτός απροόπτου, θα καταθέσει η Θάλεια Ματίκα και η Αλίνα Κοτσοβούλου ενώ την Τρίτη στο βήμα του μάρτυρα θα ανεβεί ο Τάσος Χαλκιάς και η Ράνια Σχίζα.
«Δεν θα σας ταλαιπωρήσουμε θα αναφερθούμε σε συγκεκριμένα γεγονότα» ανέφερε η πρόεδρος απευθυνόμενη στους ηθοποιούς .
Οι μαρτυρίες των συγκεκριμένων ηθοποιών κρίθηκαν κρίσιμες από το δικαστήριο για την εξέλιξη της υπόθεσης καθώς φέρονται να γνωρίζουν στοιχεία που μπορούν να ρίξουν φως στην υπόθεση.
Στην προσπάθεια του δικαστηρίου να αναζητήσει την αλήθεια σε ότι αφορά την πρώτη γυναίκα που καταγγέλλει τον Πέτρο Φιλιππίδη για βιασμό τα ονόματα των συγκεκριμένων ηθοποιών έχουν αναφερθεί σε αφηγήσεις περιστατικών για τα οποία δίνονται διαφορετικές εκδοχές.
Έτσι, η εισαγγελέας της έδρας ήταν εκείνη που θεώρησε απαραίτητη την παρουσία των γνωστών ηθοποιών προκειμένου να απαντήσουν στις ερωτήσεις που φαίνεται πως έχουν προκύψει προκειμένου να συμπληρωθούν τα κομμάτια του πάζλ της υπόθεσης.
«Είναι πρόσωπα που αναφέρονται συνεχώς. Το δικαστήριο θέλει να δει τι λένε αυτά τα πρόσωπα για τα γεγονότα» εξήγησε η πρόεδρος.
Η Θάλεια Ματίκα θα κληθεί να μιλήσει για συνομιλία που φέρεται να είχε με την νεαρή καταγγέλλουσα η οποία έκλεγε στις τουαλέτες μαγαζιού όπου ήταν καλεσμένοι.
Η Ζέτα Μακρυπούλια θα ερωτηθεί εάν πράγματι υπήρχε ρόλος προς αντικατάσταση την επίμαχη περίοδο, όπως υποστηρίζει η καταγγέλλουσα ότι της είχε πει ο Πέτρος Φιλιππίδης ενώ η Αλίνα Κοτσοβούλου θα κληθεί να απαντήσει αν ήταν εκείνη που της τηλεφώνησε για να την καλέσει στο θέατρο «Ήβη».
Από την πλευρά της υπεράσπισης, ζητήθηκε η εξέταση των ηθοποιών Τάσου Χαλκιά και Ράνιας Σχίζα οι οποίοι συμμετείχαν στην θεατρική παράσταση στα παρασκήνια της οποίας η νεαρή γυναίκα καταγγέλλει ότι βιάστηκε με το δικαστήριο να απαντά θετικά στην κλήτευση των συγκεκριμένων ηθοποιών.

Δείτε ακόμα:  Τι πρέπει να προσέχετε – Οι ειδικές σημάνσεις για τη σωστή αγορά

Σου άρεσε το άρθρο; Για ακόμα περισσότερα παρόμοια άρθρα:
Κάνε εγγραφή στο Google News.
Κάνε subscribe στο YouTube.
Ακολούθησε μας στο Facebook.
Ακολούθησε μας στο Twitter.

Newsroom | Pireas News