ΑΝΤΩΝΙΑ ΚΑΡΑΚΑΤΣΑΝΗ

Διεθνής Ημέρα Μουσείων στη Δημοτική Πινακοθήκη Πειραιά.

Διεθνής Ημέρα Μουσείων στη Δημοτική Πινακοθήκη Πειραιά

ΔΗΜΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Η Διεύθυνση Πολιτισμού του Δήμου Πειραιά σας προσκαλεί την Πέμπτη 18 Μαΐου να γιορτάσουμε μαζί τη Διεθνή Ημέρα Μουσείων στη Δημοτική Πινακοθήκη Πειραιά.

Οι πόρτες της Δημοτικής Πινακοθήκης θα είναι ανοιχτές από τις 9 το πρωί έως τις 2 το μεσημέρι και από τις 6 έως τις 9 το απόγευμα. Θα πραγματοποιηθούν παράλληλες δράσεις για ενήλικες και παιδιά. Στις 6:30 μμ θα ξεκινήσουν οι ξεναγήσεις στις μόνιμες συλλογές και παράλληλα τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να συμμετέχουν στη διαδραστική αφήγηση παραμυθιού: ‘’Ο Μαγικός Αυλός’’. Στις 7 μμ θα υλοποιηθεί εργαστήρι ζωγραφικής για παιδιά και ενήλικες, ενώ στις 7:30 μμ οι επισκέπτες θα ξεναγηθούν στην έκθεση: ‘’Αμμόχωστος – Πειραιάς, Διαδρομές επί Σκοπού’’. Παράλληλα, τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να παίξουν παιχνίδια ρόλων στο πλαίσιο του βιωματικού εκπαιδευτικού προγράμματος: ‘’Το Κουκλοθέατρο του Μαστρο-Πέτρου.

Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής μπορείτε να καλείτε στο τηλέφωνο: 2144090155-6

Σου άρεσε το άρθρο; Για ακόμα περισσότερα παρόμοια άρθρα:
Κάνε εγγραφή στο Google News.
Κάνε subscribe στο YouTube.
Ακολούθησε μας στο Facebook.
Ακολούθησε μας στο Twitter.

Δείτε ακόμα:  Πειραιάς 23 Δεκεμβρίου 2021: Κόκκινη Νύχτα -  Όλη η πόλη μια γιορτή!

λεωνιδας μανωλακος

Ο Σταύρος Λιλόγλου είναι πτυχιούχος ΤΕΦΑΑ του ΕΚΠΑ. Έχει μεταπτυχιακές σπουδές στα αντικείμενα της Εκπαίδευσης Ενηλίκων, Εκπαίδευσης Προϊσταμένων τμημάτων, Διαπολιτισμικής Εκπαίδευσης και της Διοίκησης Εκπαιδευτικών Μονάδων. Είναι blogger και έχει ασχοληθεί με επιμέλειες κειμένων και εκδόσεων.