ΑΝΤΩΝΙΑ ΚΑΡΑΚΑΤΣΑΝΗ

18ο Πανελλήνιο Συνέδριο Ψυχολογικής Έρευνας της Ελληνικής Ψυχολογικής Εταιρείας

Δηλώστε συμμετοχή στο 18ο Πανελλήνιο Συνέδριο Ψυχολογικής Έρευνας της Ελληνικής Ψυχολογικής Εταιρείας

BREAKING NEWS ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗ

18ο Πανελλήνιο Συνέδριο Ψυχολογικής Έρευνας της Ελληνικής Ψυχολογικής Εταιρείας 5-9 Οκτωβρίου 2022

Πότε θα γίνει;
Το συνέδριο θα πραγματοποιηθεί 5-9 Οκτωβρίου 2022. 

Πού θα γίνει;

Στην Αθήνα, στο Πάντειο Πανεπιστήμιο Κοινωνικών και Πολιτικών Επιστημών.

Δείτε ακόμα:  Κ.Ε.ΔΙ.Β.Ε. : Νέο επάγγελμα – Πως να γίνεις Διαμεσολαβητής – ΕΝΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ

Πώς μπορώ να συμμετάσχω;

Οι εγγραφές είναι ανοιχτές & μπορείτε να κάνετε την εγγραφή σας στην ιστοσελίδα: https://www.elpse2022.gr/. Υπενθυμίζουμε πως η προθεσμία υποβολής περιλήψεων λήγει στις 15 Μαΐου 2022. 

Δείτε εδώ το VIDEO.

Ο χαιρετισμός της Οργανωτικής Επιτροπής:

Με ιδιαίτερη χαρά σας ανακοινώνουμε τη διοργάνωση του 18ου Πανελληνίου Συνεδρίου Ψυχολογικής Έρευνας της Ελληνικής Ψυχολογικής Εταιρείας, της ΕΛΨΕ, στην Αθήνα, στο Πάντειο Πανεπιστήμιο Κοινωνικών και Πολιτικών Επιστημών. 

Στο συνέδριό μας, θα ανταμώσουμε ξανά στον οικείο και δραστήριο χώρο παραγωγής και μετάδοσης γνώσης του δημόσιου Πανεπιστήμιου, μετά από μακρά και συνεχιζόμενη περίοδο δοκιμασίας, αβεβαιότητας, φανερών και υποδόριων αλλαγών στη ζωή όλων.

Κεντρικό θέμα του συνεδρίου είναι η ρήση “nihil humanum, mihi alienum”, «τίποτα το ανθρώπινο δεν μου είναι ξένο». Εμπνευσμένη από τον Ρωμαίο θεατρικό συγγραφέα Τερέντιο (185-159 π.Χ.), η ρήση αντανακλά την προσπάθεια, μέσα από την επιστήμη μας, να συναντηθούμε και συμφιλιωθούμε με τον άγνωστο, συχνά ανέστιο κι αποκλεισμένο «ξένο», εκείνον που βρίσκεται δίπλα μας αλλά κι εκείνον που έχουμε μέσα μας, τη σκοτεινή πλευρά μας, τον άκρατο ατομικισμό, την παρορμητικότητα, το τραύμα, το αρνητικό συναίσθημα, την άκαμπτη προκατάληψη, τους αυτόματους μεροληπτικούς μηχανισμούς της σκέψης μας… Συναντήσεις που μπορούν να μας κάνουν πιο ολοκληρωμένους και τις κοινότητές μας, κοινότητες πιο ενεργών πολιτών, κατανόησης και αλληλεγγύης.

Το Συνέδριο επί πέντε ημέρες θα στεγάσει ομιλίες, συμπόσια, συνεδρίες, εργαστήρια, και άλλες δραστηριότητες με γενικό στόχο την παρουσίαση, ενημέρωση και κριτική συζήτηση της Ψυχολογικής έρευνας, στην μεγάλη γκάμα των θεματικών ενοτήτων της Ψυχολογίας στις οποίες δραστηριοποιούνται οι ερευνητές στην Ελλάδα σήμερα. Προσκεκλημένες Oμιλίες και συμπόσια θα αναδείξουν το κεντρικό θέμα του συνεδρίου σας.

Προσκαλούμε ερευνητές Ψυχολόγους, ερευνητές συγγενών επιστημών που εστιάζουν σε ψυχολογικά ζητήματα, επαγγελματίες ψυχικής υγείας, εκπαιδευτικούς, φοιτητές, και όσους άλλους ασχολούνται με θέματα ψυχολογικού ενδιαφέροντος να υποβάλουν τις εργασίες τους.

Σας περιμένουμε με χαρά στο Πάντειο Πανεπιστήμιο!

Περισσότερες πληροφορίες στο https://www.elpse2022.gr/

Υπερήφανος υποστηρικτής το ΚΔΒΜ Easy Education.

 

Σου άρεσε το άρθρο; Για ακόμα περισσότερα παρόμοια άρθρα:
Κάνε εγγραφή στο Google News.
Κάνε subscribe στο YouTube.
Ακολούθησε μας στο Facebook.
Ακολούθησε μας στο Twitter.

λεωνιδας μανωλακος

Newsroom | Pireas News