Δημήτρης Λιγνάδης: Βγήκαν στην φόρα ερωτικές επιστολές-Πως τις ανακάλυψαν

Δημήτρης Λιγνάδης: Βγήκαν στην φόρα ερωτικές επιστολές-Πως τις ανακάλυψαν

MEDIA NEWS ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Το πρωί της Κυριακής (7/3) μέσα από την εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου, «Έλα Χαμογέλα», ο δημοσιογράφος Πέτρος Κουσουλός έφερε στο φως της δημοσιότητας τις ερωτικές επιστολές του Δημήτρη Λιγνάδη.

Τα γράμματα αυτά βρέθηκαν στο σπίτι του σκηνοθέτη, όπου διεξήχθη νέα έρευνα από την αστυνομία.

«Δύο εισαγγελείς επικοινώνησαν μαζί , μετά το δημοσίευμα της εφημερίδας για να μάθουν που βρήκαμε τα αρχεία. Είναι προφανές ότι οι Αρχές δεν εντόπισαν το αρχείο του κυρίου Λιγνάδη, το οποίο είναι τεράστιο. Περιέχει κασέτες και χιλιάδες γράμματα, ερωτικές επιστολές και μερικές εκ των οποίων μας αποστείλαν ανώνυμα. Όταν ανοίξαμε τον φάκελο εκπλαγήκαμε γιατί καταλάβαμε ότι στο υπόγειο του κυρίου Λιγνάδη, υπήρχαν άπειρα πράγματα τα οποία οι Αρχές έπρεπε να έχουν κατασχέσει», είπε χαρακτηριστικά ο Πέτρος Κουσουλός, ενώ συμπλήρωσε ότι οι Αρχές προέβησαν σε νέα έρευνα στο σπίτι του σκηνοθέτη όπου κατάσχεσαν ένα τεράστιο αρχείο.

«Χτες το απόγευμα έκαναν νέα έφοδο και έρευνα στο σπίτι του Δημήτρη Λιγνάδη και κατάφεραν να κατασχέσουν ένα φορτηγό με κούτες και πράγματα τα οποία δεν είχαν εντοπίσει την Τετάρτη… Όσο αφορά το τελευταίο γράμμα, φαίνεται να έχει γραφεί σε σχολικό τετράδιο αν διαβάσετε κάποιος μπορεί να αντιληφθεί ότι αφορά ένα παιδικό τρόπο γραφής», είπε.

Σου άρεσε το άρθρο; Για ακόμα περισσότερα παρόμοια άρθρα:
Κάνε εγγραφή στο Google News.
Κάνε subscribe στο YouTube.
Ακολούθησε μας στο Facebook.
Ακολούθησε μας στο Twitter.

Δείτε ακόμα:  H Κατερίνα Καινούργιου εκθέτει τον Αλέξη Κουγιά όπως δεν τόλμησε κανένας δημοσιογράφος έως τώρα-video

Newsroom | Pireas News