Δήμος Νίκαιας-Ρέντη: Μείωση τιμών στις θέσεις των υπαίθριων στάσιμων εμπόρων και στις εμποροπανηγύρεις για το έτος 2021

Δήμος Νίκαιας-Ρέντη: Μείωση τιμών στις θέσεις των υπαίθριων στάσιμων εμπόρων και στις εμποροπανηγύρεις για το έτος 2021

NEWS Β ΠΕΙΡΑΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Σημαντική επιτυχία του πρόεδρου του σωματείου υπαίθριων εμπόρων κ. Σταμάτη Μέλλου που έπειτα από την δική του εισήγηση, ο Δήμαρχος Νίκαιας-Ρέντη, κ. Γιώργος Ιωακειμίδης αποδέχτηκε την μείωση τιμών για το έτος 2021 σε όλα τα μόνιμα υπαίθρια εμπορικά πόστα αλλά και στις εμποροπανηγύρεις.

Συγκεκριμένα σε συνάντηση με τον Δήμαρχο Νίκαιας – Άγιου Ιωάννη Ρέντη που πραγματοποιήθηκε  σήμερα Πέμπτη 11/3/2021 ο πρόεδρος του Σωματείου Υπαίθριων Εμπόρων, κ. Σταμάτης Μέλλος, ζήτησε μείωση τιμών για το έτος 2021 σε όλα τα μόνιμα υπαίθρια εμπορικά πόστα αλλά και στις εμποροπανηγύρεις.

Ο κ. Δήμαρχος αποδέχτηκε το δίκαιο αίτημα του Σωματείου  ενώ παράλληλα ζήτησε να ενημερωθεί λεπτομερώς για τα προβλήματα του κλάδου μας στην εποχή τις covid-19.

“Ο κ. Ιωακειμίδης, ήταν πάντα και έμπρακτα στο πλευρό των υπαίθριων έμπορων κάτι φυσικά που γνωρίζουμε αλλά και το αναγνωρίζουμε όλοι μας” δήλωσε μετά την συνάντηση ο πρόεδρος του Σωματείου Υπαίθριων Εμπόρων, κ. Σταμάτης Μέλλος.

Η πρόταση που κατατέθηκε ήταν για μείωση τιμών τις τάξεως του 50%

Στην συνέχεια υπήρξε και συνάντηση του προέδρου με τον Αντιδήμαρχο, Νίκο Άννινο, όπου ενημερώθηκε για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο κλάδος   των υπαίθριων εμπόρων.

Σου άρεσε το άρθρο; Για ακόμα περισσότερα παρόμοια άρθρα:
Κάνε εγγραφή στο Google News.
Κάνε subscribe στο YouTube.
Ακολούθησε μας στο Facebook.
Ακολούθησε μας στο Twitter.

Δείτε ακόμα:  Δήμος Νίκαιας-Ρέντη: Η Ελένη Διαμαντόγλου υποψήφια δημοτική σύμβουλος με τον Δημήτρη Λιντζέρη

Το κουτούκι του παίδαρου

Newsroom | Pireas News