Δήμος Πειραιά: Αλλάζουν όψη οι πλατείες 34ου Συντάγματος και Ευαγγελιστρίας

Δήμος Πειραιά: Αλλάζουν όψη οι πλατείες 34ου Συντάγματος και Ευαγγελιστρίας

NEWS ΔΗΜΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δήμος Πειραιά: Συνεχίζονται  οι συντονισμένες επιχειρήσεις καθαρισμού και εξωραϊσμού σε κοινόχρηστους χώρους της πόλης, με στόχο την καθαριότητα και την καλαισθησία τους, αλλά και τη βελτίωση της καθημερινότητας των Πειραιωτών.

Συνεργεία της Διεύθυνσης Καθαριότητας προχώρησαν με συντονισμένες ενέργειες αυτές τις ημέρες, σε εξωραϊσμό στις πλατείες 34ου Συντάγματος και Ευαγγελιστρίας, καθώς και στην Αϊδινίου, όπου καθάρισαν όλους τους χώρους, αφαίρεσαν γκράφιτι, έβαψαν, αποκατέστησαν τις φθορές ενώ παράλληλα, εργαζόμενοι της Διεύθυνσης Πρασίνου επιδιόρθωσαν τα παγκάκια στις πλατείες.

Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης, σε δήλωσή του, επεσήμανε:

«Ο Δήμος Πειραιά εντατικοποιεί την προσπάθειά του για μια καθαρή πόλη, προχωρώντας σε συντονισμένες επιχειρήσεις καθαρισμού και εξωραϊσμού κοινόχρηστων χώρων της πόλης, όπως είναι η πλατεία στην 34ου Συντάγματος & Ευαγγελιστρίας και στην Αϊδινίου. Στόχος μας, ειδικά αυτή τη δύσκολη εποχή και εξαιτίας της πανδημίας, είναι να βελτιώνουμε συνεχώς τις υπηρεσίες μας, προκειμένου να ανταποκρινόμαστε στις απαιτήσεις των δημοτών μας. Για τον λόγο αυτό, παρεμβαίνουμε σε πλατείες, πεζόδρομους και άλλα σημεία των πέντε Δημοτικών Κοινοτήτων για να είναι η πόλη μας όσο γίνεται πιο καθαρή, πιο όμορφη, πιο λειτουργική. Η εικόνα της πόλης είναι αισθητά βελτιωμένη, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι εφησυχάζουμε. Οι παρεμβάσεις αυτές θα συνεχιστούν, προκειμένου να είναι περιποιημένοι και καθαροί οι δημόσιοι χώροι του Πειραιά, στο κέντρο και στις γειτονιές. Σε αυτή την προσπάθεια είναι σημαντικό να συμβάλλουν και οι πολίτες, προστατεύοντας τους δημόσιους χώρους, έτσι ώστε να διατηρούνται στην καλύτερη δυνατή κατάσταση».

Η Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος και Πρασίνου κα Αντωνία Καρακατσάνη, σε δήλωσή της, τόνισε:

«Οι παρεμβάσεις στους κοινόχρηστους χώρους είναι σημαντικές, καθώς συμβάλλουν στο να είναι πιο καθαρός και περιποιημένος ο Πειραιάς. Καθημερινά η υπηρεσία Πρασίνου βρίσκεται σε διάφορα σημεία της πόλης και καταβάλλει προσπάθειες, προκειμένου να αλλάξει προς το καλύτερο η εικόνα της πόλης».

Δείτε ακόμα:  Πειραιάς: Εφτάτυχος παίκτης του ΣΚΡΑΤΣ κέρδισε 500.000 ευρώ

Σου άρεσε το άρθρο; Για ακόμα περισσότερα παρόμοια άρθρα:
Κάνε εγγραφή στο Google News.
Κάνε subscribe στο YouTube.
Ακολούθησε μας στο Facebook.
Ακολούθησε μας στο Twitter.

Η Ελένη Ρίτσου γεννήθηκε και μεγάλωσε στον Πειραιά. Έχει σπουδάσει Graphic design και δημόσιες σχέσεις . Είναι λάτρης των social media και αρθρογραφεί σε ηλεκτρονικά μέσα.