Δήμος Πειραιά: Δωρεάν διαδικτυακά σεμινάρια αυτοάμυνας

Δήμος Πειραιά: Δωρεάν διαδικτυακά σεμινάρια αυτοάμυνας

ΔΗΜΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Η Διεύθυνση Παιδείας και Δια Βίου Μάθησης του Δήμου Πειραιά, στο πλαίσιο των εθελοντικών της δράσεων, πραγματοποιεί δύο εισαγωγικά διαδικτυακά σεμινάρια αυτοάμυνας, μέσω της πλατφόρμας zoom, από τον ομοσπονδιακό  προπονητή  Ζίου Ζίτσου κ. Γιώργο Ζαντιώτη και την ομάδα του.

Τα σεμινάρια αυτοάμυνας έχουν  διάρκεια μιάμισης ώρας και οι θεματικές είναι: αυτοάμυνα για γονείς και παιδιά μαζί και αυτοάμυνα για γυναίκες.

Η Αντιδήμαρχος Παιδείας και Δια Βίου Μάθησης κα Ασπασία Αλιγιζάκη, σε δήλωσή της, τόνισε :

«Ως Διεύθυνση Παιδείας και Δια Βίου Μάθησης του Δήμου Πειραιά, κρίναμε χρήσιμο να αποδεχτούμε την πρόταση του Ομοσπονδιακού προπονητή Ζίου Ζίτσου κυρίου Ζαντιώτη, ο οποίος μαζί με την ομάδα του θα προσφέρει δωρεάν δύο ενημερωτικά σεμινάρια αυτοάμυνας σε γονείς και μαθητές. Το θέμα της αυτοάμυνας και της αυτοπροστασίας είναι ένα ευαίσθητο ζήτημα, το οποίο απασχολεί μικρούς και μεγάλους. Στις δύσκολες εποχές που ζούμε, τέτοια σεμινάρια, έστω και διαδικτυακά, προσφέρουν στους δημότες σημαντικές πληροφορίες».

Αιτήσεις συμμετοχής

 Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν  να δηλώσουν συμμετοχή έως και την Τρίτη 15 Ιουνίου 2021 στο emailpaideiasdp3@piraeus.gov.gr.

Οι αιτήσεις βρίσκονται στην ηλεκτρονική σελίδα του Δήμου στον εξής σύνδεσμο:  https://piraeus.gov.gr/programmata-dia-viou-mathisis/

Για περαιτέρω πληροφορίες στο Τμήμα Δια Βίου Μάθησης της Διεύθυνσης Παιδείας και Δια Βίου Μάθησης του Δήμου Πειραιά, στα τηλέφωνα 214-4053371 και 214 4053372.

Μετά την συγκέντρωση των αιτήσεων θα καθοριστεί η ημερομηνία πραγματοποίησης των σεμιναρίων που θα  γίνουν εντός του Ιουνίου.

Οι διαδικτυακές συναντήσεις θα πραγματοποιηθούν ημέρα Σάββατο και ώρα 16:00 – 17:30.

Σου άρεσε το άρθρο; Για ακόμα περισσότερα παρόμοια άρθρα:
Κάνε εγγραφή στο Google News.
Κάνε subscribe στο YouTube.
Ακολούθησε μας στο Facebook.
Ακολούθησε μας στο Twitter.

Δείτε ακόμα:  Δήμος Πειραιά: Πέθανε ο 44χρονος επικοινωνιολόγος του Δήμου Πειραιά Βασίλης Τοκάκης

Ο Σταύρος Λιλόγλου είναι πτυχιούχος ΤΕΦΑΑ του ΕΚΠΑ. Έχει μεταπτυχιακές σπουδές στα αντικείμενα της Εκπαίδευσης Ενηλίκων, Εκπαίδευσης Προϊσταμένων τμημάτων, Διαπολιτισμικής Εκπαίδευσης και της Διοίκησης Εκπαιδευτικών Μονάδων. Είναι blogger και έχει ασχοληθεί με επιμέλειες κειμένων και εκδόσεων.