Δήμος Πειραιά: Μεγάλη ανάπλαση πρασίνου στον περιβάλλοντα χώρο των σχολείων της οδού Τζαβέλλα (video)

Δήμος Πειραιά: Μεγάλη ανάπλαση πρασίνου στον περιβάλλοντα χώρο των σχολείων της οδού Τζαβέλλα (video)

ΔΗΜΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Σε μια μεγάλη ανάπλαση πρασίνου προχώρησε ο Δήμος Πειραιά, προκειμένου να υπάρξει περισσότερο πράσινο και να είναι καθαροί και περιποιημένοι οι δημόσιοι χώροι της πόλης μας.

Στον περιβάλλοντα χώρο έξω από τα σχολικά συγκροτήματα επί της οδού Τζαβέλλα, πραγματοποιήθηκε μια μεγάλη δενδροφύτευση, σε μια ακόμη παρέμβαση της Υπηρεσίας Περιβάλλοντος και Πρασίνου.

Μάλιστα, ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης και η Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος και Πρασίνου κα Αντωνία Καρακατσάνη, βρέθηκαν στο σημείο όπου πραγματοποιήθηκαν οι εργασίες ανάπλασης.

Αμέσως μετά, ο κ. Μώραλης, σε δήλωσή του, τόνισε:

«Στόχος μας με τις αναπλάσεις πρασίνου είναι να γίνουν οι κοινόχρηστοι χώροι της πόλης μας πιο ελκυστικοί, προσβάσιμοι, λειτουργικοί και αισθητικά καλύτεροι. Ο Δήμος Πειραιά καλύπτει μια πολύ μεγάλη έκταση και οι ανάγκες φροντίδας του πρασίνου είναι ιδιαίτερα αυξημένες. Η δενδροφύτευση έξω από το σχολεία της Τζαβέλλα, τα οποία βρίσκονται σε μια κεντρική αρτηρία εξόδου από τον Πειραιά είναι σημαντική, καθώς ο περιβάλλων χώρος άλλαξε και η διαφορά είναι ήδη εμφανής. Η πόλη έχει ανάγκη από τέτοιες δράσεις, τις οποίες επιθυμούν και οι δημότες. Πάντα θα υπάρχει δουλειά να γίνει και γι΄ αυτό παρεμβαίνουμε καθημερινά σε όσα περισσότερα σημεία της πόλης μπορούμε. Κύριο μέλημά μας είναι να φροντίζουμε τόσο για τον καθαρισμό των κοινόχρηστων χώρων πρασίνου όσο και για την καλαισθησία τους».

Η Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος και Πρασίνου κα Αντωνία Καρακατσάνη, σε δήλωσή της, επεσήμανε :

«Στα σχολικά συγκροτήματα επί της οδού Τζαβέλλα, πραγματοποιήθηκε μια μεγάλη ανάπλαση του χώρου από τους εργαζόμενους στην Υπηρεσία Περιβάλλοντος και Πρασίνου. Ξεριζώθηκαν παλιοί κορμοί και τοποθετήθηκαν νέα δέντρα. Συνεχίζουμε τον καλλωπισμό του Πειραιά και κύριος σκοπός του Δημάρχου μας Γιάννη Μώραλη, εμένα ως Αντιδημάρχου και της Υπηρεσίας Περιβάλλοντος και Πρασίνου είναι να κάνουμε τον Πειραιά μας καλύτερο».

Δείτε ακόμα:  Από τη Δευτέρα οι αιτήσεις για voucher σε παιδικούς σταθμούς και Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης

Σου άρεσε το άρθρο; Για ακόμα περισσότερα παρόμοια άρθρα:
Κάνε εγγραφή στο Google News.
Κάνε subscribe στο YouTube.
Ακολούθησε μας στο Facebook.
Ακολούθησε μας στο Twitter.

Ο Σταύρος Λιλόγλου είναι πτυχιούχος ΤΕΦΑΑ του ΕΚΠΑ. Έχει μεταπτυχιακές σπουδές στα αντικείμενα της Εκπαίδευσης Ενηλίκων, Εκπαίδευσης Προϊσταμένων τμημάτων, Διαπολιτισμικής Εκπαίδευσης και της Διοίκησης Εκπαιδευτικών Μονάδων. Είναι blogger και έχει ασχοληθεί με επιμέλειες κειμένων και εκδόσεων.