Δήμος Πειραιά: Summer Camp 2022 για τα παιδιά της πόλης!

Δήμος Πειραιά: Summer Camp 2022 για τα παιδιά της πόλης!

ΔΗΜΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Η Κοινωφελής Δημοτική Επιχείρηση του Δήμου Πειραιά διοργανώνει το Summer Camp 2022 για παιδιά από 6 έως 14 ετών, μετά τη μεγάλη επιτυχία του αντίστοιχου Summer Camp 2021.

Διασκέδαση, δημιουργία και παιχνίδι περιμένουν τα παιδιά του Πειραιά που θα συμμετάσχουν στο Summer Camp 2022, από 20 Ιουνίου έως 29 Ιουλίου 2022.

Το Summer Camp του Δήμου Πειραιά δίνει τη δυνατότητα για ένα χαρούμενο και δημιουργικό καλοκαίρι, με ψυχαγωγικές δραστηριότητες, ομαδικά παιχνίδια, εκδρομές, περιβαλλοντικές δράσεις, κατασκευές, αθλητικά δρώμενα, στο κτήριο Ραλλείων Πρότυπων Πειραματικών Δημοτικών Σχολείων.

 Όλες οι δράσεις πραγματοποιούνται με τήρηση αυστηρών πρωτοκόλλων ατομικής υγιεινής.

Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης δήλωσε:

«Το  Summer Camp  της ΚΟ.Δ.Ε.Π., αποτελεί μια διέξοδο  για τους γονείς, αφού τα παιδιά τους θα ζήσουν όμορφες στιγμές,  με ένα πρόγραμμα γεμάτο παιχνίδι, αθλητικές δράσεις, εκδρομές, πρωτότυπες και ενδιαφέρουσες δραστηριότητες. Είναι σημαντικό για εμάς να δημιουργήσουμε τις προϋποθέσεις για να  προσφέρουν χαμόγελα στα παιδιά. Χαίρομαι ιδιαίτερα που δίνουμε τη δυνατότητα να αξιοποιήσουν τον ελεύθερο τους χρόνο, με τον πιο ευχάριστο, αποδοτικό και δημιουργικό τρόπο».

Ο Πρόεδρος της ΚΟ.Δ.Ε.Π. κ. Ιωάννης Βοϊδονικόλας ανέφερε:

«Καλώ όλους τους γονείς του Πειραιά να σπεύσουν για μια θέση στο Summer Camp 2022, καθώς μετά την άκρως επιτυχημένη περσινή διοργάνωσή του, η ζήτηση αναμένεται να είναι ιδιαίτερα αυξημένη.

Είναι μια πολύ καλή ευκαιρία κοινωνικοποίησης και δημιουργικής απασχόλησης για τα παιδιά μας, μακριά από τις οθόνες των υπολογιστών και των κινητών.

Πρόθεσή μας είναι, χρόνο με τον χρόνο, να ενισχύουμε και να επεκτείνουμε τον θεσμό του Summer Camp με νέες δράσεις, παιχνίδια και λοιπές δημιουργικές δραστηριότητες, πάντα έχοντας ως πρώτη προτεραιότητα την ασφάλεια των παιδιών και με στόχο να τους χαρίσουμε στιγμές ξεγνοιασιάς και όμορφες αναμνήσεις».

Δείτε ακόμα:  Δήμος Πειραιά: Φωταγώγηση Χριστουγεννιάτικου Δένδρου και αναλυτικό πρόγραμμα εορταστικών δράσεων

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις εγγραφές στο Summer Camp 2022 του Δήμου Πειραιά επισκεφθείτε το link https://bit.ly/3z0bdsn

 

Σου άρεσε το άρθρο; Για ακόμα περισσότερα παρόμοια άρθρα:
Κάνε εγγραφή στο Google News.
Κάνε subscribe στο YouTube.
Ακολούθησε μας στο Facebook.
Ακολούθησε μας στο Twitter.

Το κουτούκι του παίδαρου

Ο Σταύρος Λιλόγλου είναι πτυχιούχος ΤΕΦΑΑ του ΕΚΠΑ. Έχει μεταπτυχιακές σπουδές στα αντικείμενα της Εκπαίδευσης Ενηλίκων, Εκπαίδευσης Προϊσταμένων τμημάτων, Διαπολιτισμικής Εκπαίδευσης και της Διοίκησης Εκπαιδευτικών Μονάδων. Είναι blogger και έχει ασχοληθεί με επιμέλειες κειμένων και εκδόσεων.