Δήμος Πειραιά - Τι του λείπει του ψωριάρη; Μια βόλτα με Ferrari...

Δήμος Πειραιά – Τι του λείπει του ψωριάρη; Μια βόλτα με Ferrari…

NEWS ΔΗΜΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Από τον τέως αντιδήμαρχο Πειραιά επί σειρά ετών, κύριο Γιάννη Σπυράκη, ενεργό μαχητή σε κάθε μείζον θέμα που αντιμετωπίζει η πόλη μας , λάβαμε την παρακάτω επιστολή :

Τι του λείπει του ψωριάρη
Μια βόλτα με Ferrari
Όλα τα χει η Μαριορή
Ο φερτζές της έλειπε.

Του Γιάννη Σπυράκη
Τ. Αντιδημάρχου Πειραιά

Μοναδικές και ανεπανάληπτες απείρου κάλλους σκηνές, γεμάτες συγκίνηση και περηφάνεια έζησαν οι υπερτυχεροί!! συμπολίτες μας που παρευρέθηκαν στην πρόσκληση του Δημάρχου Πειραιά. Όταν αντίκρυσαν τις Ιταλίδες «καλονές» της αυτοκινητοβιομηχανίας FERRARI λέγεται δε ότι πολλοί δάκρυσαν!

Έτσι με την παρουσία των Κυρίων Δούνια, Νταϊφά, Καρακατσάνη και Γερασιμούλας αλλά και το βαρύ πυροβολικό των Δημοτικών Συμβούλων Καρύδη, Μαρκαριάν, Ρέππα υπό την υψηλή αποστολή και παρουσία του βουλευτή Μανωλάκου ολοκληρώθηκε η εκδήλωση με το εφεύρημα

«Ημέρες Θάλασσας» που διοργάνωσε ο δήμαρχος Γιάννης Μώραλης και ο Οργανισμός Πολιτισμού (δήθεν) και Αθλητισμού.

Μοναδική δράση χαρακτήρισε ο δήμαρχος τις μηχανικές επιδείξεις της FERRARI και είπε έχει στόχο να τοποθετήσει τον Πειραιά στο «χάρτη των Τουριστικών προορισμών» μετά από την παρουσία των ακριβών αυτοκινήτων.

Πώς όμως ο Πειραιάς θα γίνει Τουριστικός προορισμός; Μια πόλη ξερή – κατάξερη και ακάθαρτη πώς θα γίνει ελκυστικός;

Ο διαμελισμένος και διχοτομημένος Πειραιάς από τις ράγες του σιδηρόφρακτου ΤΡΑΜ της ντροπής και με το κυκλοφοριακό πρόβλημα; Μια πόλη πνιγμένη από τις αυθαιρεσίες της COSCO στο λιμάνι και την Πειραϊκή. (ΟΧΙ ΛΙΜΑΝΙ ΣΤΗΝ ΠΕΙΡΑΪΚΗ) και την συνδιοίκηση του Γιάννη Μώραλη με την COSCO δεν μπορεί να γίνει τουριστικός προορισμός.

Τί να δει ο τουρίστας; Το αφοδευτήριο των αδέσποτων στην περιοχή του Αρχαιολογικού Μουσείου;

Δείτε ακόμα:  Ο Δήμος Πειραιά τίμησε τον Αρχιστράτηγο Γεώργιο Καραϊσκάκη

Να δει τους συμπαθείς ανθρώπους από τις διάφορες φυλές της Αφρικής που καταλαμβάνουν τα πεζοδρόμια της Τρούμπας, η οποία «ήρθε κι έδεσε» με την αναβίωση;…..

Ασφαλώς θα περιμένει ο δήμαρχος την λειτουργία του φονικού ΤΡΑΜ για να έλθουν οι τουρίστες στον Πειραιά, του οποίου δυστυχώς μετά από τόσα χρόνια δεν γνωρίζει τα όριά του με τους γύρω Δήμους.

Η πόλη του Πειραιά δεν χρειάζεται την επίδειξη των FERRARI για να γίνει Τουριστικός προορισμός. Χρειαζεται να φύγει το ΤΡΑΜ, να φύγει η COSCΟ. Ο Πειραιάς χρειάζεται αλλαγές τις οποίες δεν έφερε η συνδιοίκηση με τους Κινέζους!

Αντί να φέρνει FERRARI ο δήμαρχος ας φέρει μπουλντόζες να ξυλώσει τις γραμμές του τράμ.

Ας κινηθεί για να τελειώσει το ΜΕΤΡΟ που εξελίχθηκε στο νέο «Γεφύρι της Άρτας».

Για την πόλη μας οι υπεύθυνοι των πολιτικών επιλογών όλων των κομμάτων να προβληματισθούν και να πράξουν κατάλληλα.

Ο Πειραιάς χρειάζεται Δήμαρχο.

Πειραιάς, 01/10/2021

Newsroom | Pireas News