Δήμος Σαλαμίνας: Η δημοτική αρχή απειλεί με.. μηνύσεις όσους κάνουν κριτική – Τι καταγγέλλει πολίτης

Δήμος Σαλαμίνας: Η δημοτική αρχή απειλεί με.. μηνύσεις όσους κάνουν κριτική – Τι καταγγέλλει πολίτης

NEWS Β ΠΕΙΡΑΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Απίστευτες καταστάσεις περιγράφει πολίτης του Δήμου Σαλαμίνας, ο οποίος μετά από κριτική που άσκησε στη Δημοτική Αρχή Παναγόπουλου, δέχθηκε απειλές με μηνύσεις από τοπικούς άρχοντες της πόλης.

Όπως καταγγέλλει με ανάρτησή του στα social media ο Γιώργος Κρανιδιώτης, αντιδήμαρχος και Πρόεδρος κοινότητας των Αμπελακίων τον στοχοποίησαν και τον απείλησαν με μηνύσεις.

Όπως τονίζει χαρακτηριστικά «Δέχτηκα μια απαράδεκτη επίθεση για την κριτική της καθημερινότητας,από τον αντιδήμαρχο και την πρόεδρο του αμπελακίου σε κοινή γραμμή γιατί δεν τους άρεσει η κριτική μου ,πηγαμε στο επόμενο βήμα σε απειλές για μηνύσεις από τα μπλόκ στο φβ ,και σε ανώτερα,μετά τι έχει,θα μας πάτε στην Γυάρο» !!!!!

Ολόκληρη η ανάρτηση του  κ. Γιώργου Κρανιδιώτη:

Θα ήθελα να με συγχωρεσετε όλα τα μέλη της ομάδας, αλλά όλα έχουν ένα όριο.
Δέχτηκα μια απαράδεκτη επίθεση για την κριτική της καθημερινότητας,από τον αντιδήμαρχο και την πρόεδρο του αμπελακίου σε κοινή γραμμή γιατί δεν τους άρεσει η κριτική μου ,πηγαμε στο επόμενο βήμα σε απειλές για μηνύσεις από τα μπλόκ στο φβ ,και σε ανώτερα,μετά τι έχει,θα μας πάτε στην Γυάρο !!!!!
Ετσι δημόσια θα τοποθετηθω και εγώ γιατί το πράγμα έχει ξεφύγει,δεν μιλάω δεν μιλάω αλλά……..ΑΡΚΕΤΆ!
Να ένας λόγος που τα μέλη μου τα στέλνουν να τα ανεβάζω εγώ , φοβούνται την λογοκρισία και της μηνύσεις,αυτό πετυχατε,να φοβάται ο κόσμος να γράψει !!!!!!
Ζητάμε να κάνουν ότι δεν έκαναν οι πρώην δημοτικες αρχές,ζητάμε μια καλύτερη καθημερινότητα, ζητάμε σωστά σχολεία ,σωστούς δρόμους ,σωστά κοιμητήρια,δίχως σκουπιδια ,και γενικά ένα ωραίο νησί να βλέπουμε,γιατί λοιπόν εγώ να κάνω αντιπολίτευση όταν ζητάω όλα αυτά καθώς και πάρα πολλά μέλη;;;;
ο δήμος δεν θέλει να τα κάνει πράξη;;;
Παμε λοιπόν να διαβάσουμε τι έγραψε ο κατά αλλά φίλος αντιδήμαρχος και η προεδρος στην κοινή τους ανάρτησή που ανέβασα ως σκριν σοτ, ξεχνάς αντιδήμαρχε όταν μας ήθελες για καθαρίστριες του δήμου ως εθελοντές,τωρα αφήνεις υπονοούμενα μαζί με την πρόεδρο!!
“””**Όταν φτάνεις στον πάτο και δεν έχεις επιχειρήματα ασχολησε επί του προσωπικού!””
Το πάτε σε προσωπικο επίπεδο,και όχι σε πολιτικό βλέπω για άλλη μια φορά.
Αλλά δεν θα κάνω πίσω με τίποτα δέχομαι την πρόκληση.
Αντιδήμαρχε και πρόεδρε του αμπελακίου αν δεν αντέχετε την πολιτική κριτική της καθημερινότητας να πάτε ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ ΑΜΕΣΑ!!!!
Τώρα αν έχετε θέμα στο πως ζω,γιατί τώρα κατάλαβα ποιοί κάνουν την διασπορά των fake news στο να μην εργάζομαι, ΚΑΙ ΠΟΙΟ είναι το ΚΊΝΗΤΡΟ με το υπονοούμενο που είναι ΚΑΘΑΡΑ ΣΥΚΟΦΑΝΤΊΚΟ ,ελάτε να πάμε στον λογιστή μου και η πρόεδρος και εσείς αφού έχετε την πρεμουρα του βιοπορισμού μου , η εκεί που εργάζομαι , και θα τα μάθετε όλα ,παντός δεν Ζω από τον μισθο του #δήμου ούτε έχω έσοδα από τον δήμο.
Συνεχίστε είστε σε καλο δρόμο!!!
Όσο για το κοιμητήριο πριν 6 μέρες τα ανέβασα με ημερομηνίες και ώρες, και πριν 2 ημέρες το ξανά έκανα και εβαλα και τους σάπιους κάδους που είναι εκεί από τον Μάρτιο του 2020 μπας και τα πάρετε και αυτά !!!!
Όσο για το κοιμητήριο ,σωστά κάνατε και καθαρίσατε όπως βλέπω στης φωτογραφίες από τα ίχνη των βαρών οχημάτων,δεν μπορούσε να γίνει αλλιώς αφού πέρσι ξανά έκανα την καταγγελία,λογικό ήταν να μην προλάβει να τα δει το υγειονομικό για άλλη μια φορά .
Αλήθεια το κοντέινερ της αποθήκευσης που είναι όπως υποσχέθηκατε;;!
Έχετε καμια φωτογραφία πριν της 25 Οκτωβρίου με ημερομηνία αν έχετε ;;;;?
Και τέλος οπότε θέλετε ραντεβού στην Σκουζέ,το να με απειλητε δεν με τρομάζει ,άλλωστε είναι η μέθοδος του αδύναμου.
ΥΓ
Ευχαριστώ πολύ που σε όλο το νησί κάνουν παράπονα για τους δρόμους οι συμπολίτες μου ,και σε όλο το αμπέλακι ένας από τους 3 δρόμους επιλέξατε να φτιάξατε τον δικό μου αυτά τα 100 μετρα, ΤΥΧΑΊΟ;;;;;;;;αλλά δεν υπήρχε ούτε υπάρχει ποτέ περίπτωση να πιστέψατε ότι θα σταματήσω να σας κάνω κριτική φτιάχνοντας μου το δρόμο!!!!
 
Δείτε ακόμα:  Δωρεάν μαστογραφικός έλεγχος τις 27/5, στο Δημαρχείο Σαλαμίνας με χορηγία της ΕΛΟΠΥ

Newsroom | Pireas News