Δημοσκόπηση για Δήμο Περάματος: Ισχυρό προβάδισμα του ανεξάρτητου Δημήτρη Γκανά!

Δημοσκόπηση για Δήμο Περάματος: Ισχυρό προβάδισμα του ανεξάρτητου Δημήτρη Γκανά!

Β ΠΕΙΡΑΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΕΡΑΜΑ

Ισχυρό προβάδισμα του Γκανά σύμφωνα με δημοσκόπηση στον Δήμο Περάματος

Ως μεγάλο φαβορί παρουσιάζεται ο Δημήτρης Γκανάς για τον Δήμο Περάματος στις επερχόμενες εκλογές της 8ης Οκτωβρίου.

Ο Δημήτρης Γκανάς  – ο οποίος έχει δηλώσει πως θα δίνει τον μισθό του δημάρχου στους φτωχούς  και άπορους της πόλης- φαίνεται πως βαδίζει προς την εκλογή του στον Δήμο Περάματος στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές, όπως καταδεικνύει τηλεφωνική δημοσκόπηση σε 1000 άτομα που έλαβε χώρα την τελευταία εβδομάδα σε δημότες της πόλης.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τη δημοσκόπηση που έγινε από τις 22 έως τις 29 Σεπτεμβρίου, φαίνεται να προηγείται των αντιπάλων του και μάλιστα με αρκετά μεγάλη διαφορά!

Πιο αναλυτικά ο γνωστός επιχειρηματίας της πόλης, κύριος Γκανάς φαίνεται να συγκεντρώνει ένα ποσοστό προτίμησης από 39%-43% ενώ ο τωρινός δήμαρχος Γ. Λαγουδάκης από 16%-19%, όσο περίπου και ο κ. Λαγουδάκος (15%-18%) που προσπαθεί εδώ και 17 χρόνια να εκλεγεί, αλλά μάταια.

Η μεγάλη απογοήτευση του κόσμου από την τωρινή δημοτική αρχή, αλλά και τα υπερχρεωμένα ταμεία που άφησε ο κ. Λαγουδάκος (2002-2006) είναι αυτά που δίνουν φαβορί τον πλοιοκτήτη κ. Γκανά.

Το μεγάλο φιλανθρωπικό και κοινωνικό του έργο εδώ και 35 χρόνια, η φιλαλήθεια και η μπέσα που τον διακρίνει ως άνθρωπο, η επιτυχημένη επαγγελματική του πορεία, η εμπλοκή πολλων αξιόλογων στελεχών στον συνδυασμό του που εκτίθενται για πρωτη φορά αλλά και ο έντονος χαρακτήρας του είναι αυτά που τον βάζουν πρώτο σε προτίμηση των Περαμιωτών.

Δεν διστάζει μάλιστα να βγαίνει σε βίντεο και να λέει με ονόματα και αποδείξεις τα κακώς κείμενα των προηγούμενων διοικήσεων, κάτι που ο κόσμος εκτιμά αλλά και τον “δεσμεύει” να πετύχει εφόσον αναλάβει τα ηνία της πόλης.

Δείτε ακόμα:  Γιάννης Ραγκούσης: Απόλυτη προτεραιότητα η επέκταση του Μετρό στους Δήμους Κερατσινίου-Δραπετσώνας, Περάματος και Σαλαμίνας

Η δημοσκόπηση κλείνει με τους τρεις επόμενους υποψήφιους που υπολογίζονται στο 9%-11% το ΚΚΕ με τον κ. Βατίστα, 6%-7% τον κ. Ρουσάλη ενώ ο κ. Μαρίνης υπολογίζεται στο 4%-5%.

Κλείνοντας, να αναφέρουμε κι ένα σενάριο που φαντάζει δύσκολο αλλά όχι απίθανο, να έχει Δήμαρχο το Πέραμα από την πρώτη κιόλας Κυριακή!

Σου άρεσε το άρθρο; Για ακόμα περισσότερα παρόμοια άρθρα:
Κάνε εγγραφή στο Google News.
Κάνε subscribe στο YouTube.
Ακολούθησε μας στο Facebook.
Ακολούθησε μας στο Twitter.

Το κουτούκι του παίδαρου

Newsroom | Pireas News