Δημοσκόπηση Marc: Άπιαστο Όνειρο Οι Διακοπές Για Πάνω Από Το 50% Των Πολιτών

Δημοσκόπηση Marc: Άπιαστο Όνειρο Οι Διακοπές Για Πάνω Από Το 50% Των Πολιτών

BREAKING NEWS ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Πάνω από το 50% των πολιτών δεν πρόκειται να πάει διακοπές φέτος σύμφωνα με την δημοσκόπηση της Marc για λογαριασμό του ΑΝΤ1.

Όπως αναδεικνύει το δεύτερο μέρος της δημοσκόπησης της Marc το 51,6% δηλώνει πως δεν θα πάει διακοπές, το 22,3% πως θα πάει τις ίδιες μέρες με πέρσι, το 16,5% λιγότερες ημέρες με πέρσι και ένα 6,5% περισσότερες μέρες με πέρσι.

Στις ηλικιακές ομάδες οι 17-34 δηλώνουν συντριπτικά πως θα πάνε διακοπές ενώ όσο μεγαλώνουν οι ηλικίες τα ποσοστά πέφτουν και στους 65 και άνω μόλις το 34,8% δηλώνει πως θα πάει.

Το 52,5% των ανδρών λέει πως δεν θα πάει διακοπές και το 50,6% των γυναικών θα πράξει το ίδιο.

Αντίθετα οι διαμένοντες στην Αττική λένε σε ποσοστό 61,4% πως θα κάνουν διακοπές ενώ το ποσοστό στην περιφέρεια είναι μόλις 36,3%.

Όσο για το που θα μείνουν το 34,1% λέει σε κάποιο εξοχικό ή στο χωριό, το 27,3% σε ενοικιαζόμενο δωμάτιο και το 23,4% σε ξενοδοχείο. Σπίτι φίλων θα επιλέξει το 7% ενώ το 6,3% λέει πως θα πάει σε κάμπινγκ.

 

Δείτε ακόμα:  Διακοπές στην Εύβοια έκανε η Δέσποινα Βανδή – «Χρειάζονται τη στήριξή μας με κάθε τρόπο»

Η Ελένη Ρίτσου γεννήθηκε και μεγάλωσε στον Πειραιά. Έχει σπουδάσει Graphic design και δημόσιες σχέσεις . Είναι λάτρης των social media και αρθρογραφεί σε ηλεκτρονικά μέσα.