«Δίνω άλλη μία μάχη για τη ζωή μου, την οποία και θα κερδίσω»

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ο ίδιος αποκάλυψε ότι νοσηλεύεται εδώ και 15 μέρες – Τι είπε για τη δήλωση του Δρίτσα ότι θα τον μηνύσει

Μια αποκάλυψη έκανε ο Αλέξης Κούγιας με αφορμή την πρόθεση του Θοδωρή Δρίτσα να τον μηνύσει για την υπόθεση της Αίγινας.

Ο ποινικολόγος δημοσιοποίηση σήμερα ( Παρασκευή 29 Ιουλίου) ότι εδώ και 15 μέρες νοσηλεύεται, έπειτα από ραγδαία επιδείνωση της υγείας του. Μάλιστα, δεν χάνει την αισιοδοξία του ότι θα κερδίσει κι αυτή τη μάχη για τη ζωή του.

Η ανακοίνωση που έκανε ο Αλέξης Κούγιας αναφέρει τα εξής:

«Τις τελευταίες 15 ημέρες, μετά από μία απρόοπτη επιδείνωση της υγείας μου, νοσηλεύομαι στο νοσοκομείο, δίνοντας άλλη μία μάχη στη ζωή μου, την οποία και θα κερδίσω.

Σε αυτό το διάστημα που νοσηλεύομαι οι συνεργάτες του γραφείου μου, σε συνεργασία με τους εντολείς μας, προβαίνουν σε ανακοινώσεις – ενημερώσεις προς τα ΜΜΕ για τη δικαστική εξέλιξη σημαντικών υποθέσεων που απασχόλησαν και απασχολούν όλους τους Έλληνες και τις οποίες χειρίζεται το γραφείο.

Σήμερα πληροφορήθηκα ότι ο πρώην Υπουργός Ναυτιλίας Δρίτσας θα καταθέσει εις βάρος μου μήνυση και αγωγή για χθεσινή ανακοίνωση των συνεργατών του γραφείου μου σχετικά με τη μερική δικαίωση των θυμάτων του τραγικού ναυαγίου – δυστυχήματος της Αίγινας.

Σήμερα, μετά από αυτήν την εξέλιξη, πληροφορήθηκα και το περιεχόμενο της ανακοινώσεως του γραφείου μου και έχω να δηλώσω προς τον κο Δρίτσα, ότι αυτή τη στιγμή δεν είμαι σε θέση να δημοσιοποιήσω λόγω της καταστάσεως της υγείας μου το τι ακριβώς συνέβη με την τραγωδία της Αίγινας, αλλά να είναι βέβαιος ότι στις αρχές Σεπτεμβρίου, όταν θα μου το επιτρέψει η υγεία μου, σε ειδική συνέντευξη τύπου θα πληροφορηθεί με κάθε λεπτομέρεια ο ελληνικός λαός το τι συνέβη ακριβώς και εάν οι σημερινοί εξυβριστικοί χαρακτηρισμοί εις βάρος μου, τους οποίους με μεγάλη ευκολία χρησιμοποίησε στην ανακοίνωσή του είναι δικαιολογημένοι.

Δείτε ακόμα:  Σεισμός στο Γαλαξίδι

μόνο σίγουρο είναι ότι γι’ αυτούς τους χαρακτηρισμούς και θα τον μηνύσω και θα τον ενάγω.

Όταν αναφέρεται σ’ εμένα και ειδικά για την υπόθεση της Αίγινας να φτάνει μέχρι εκεί που φτάνει ο ίσκιος του.

Αθήνα, 29/7/2022

Με εκτίμηση και Σεβασμό

Αλέξης Κούγιας».

Newsroom | Pireas News