Δολοφονία Καρολάιν: «Ο πιλότος απαίτησε από την μητέρα της να πληρώσει το φέρετρο»

Δολοφονία Καρολάιν: «Ο πιλότος απαίτησε από την μητέρα της να πληρώσει το φέρετρο»

BREAKING NEWS ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Οργή έχει προκαλέσει τις τελευταίες ημέρες η αποκάλυψη του δικηγόρου της οικογένειας της Καρολάιν ότι ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος απαίτησε από την μητέρα της 20χρονης να πληρώσει για το φέρετρο του παιδιού της.

«Εγώ εκείνο που θέλω να σας πω και να κλείσω, γιατί δεν θέλω να το σχολιάσω, φοβάμαι ότι θα παρεκτραπώ, είναι ένα. Και φαντάζομαι θα μείνετε κι εσείς άναυδοι όπως έμεινα κι εγώ χθες. Το φέρετρο της Καρολάιν απαίτησε ο δράστης να το πληρώσει η μητέρα της και το πλήρωσε. Καλή σας ημέρα», δήλωσε ο δικηγόρος της οικογένειας του θύματος, Θανάσης Χαρμάνης.

Δείτε ακόμα:  Δολοφονία Καρολάιν: Ο 32χρονος πιλότος απαντά στις «άπειρες εικασίες» – Τι είπε για την ψυχολόγο (βίντεο)

Η Κάρολαϊν είχε βρει σπίτι στο κέντρο

Άλλη μια αποκάλυψη που έρχεται στο φως είναι πως η Καρολάιν είχε βρει σπίτι στο κέντρο της Αθήνας, με σκοπό να φύγει από την μεζονέτα στα Γλυκά Νερά και να ζήσει μόνη της, με την μικρή Λυδία.

Όπως δήλωσε η Σταματία Μάρκου, συνήγορος της συμβούλου του ζευγαριού Ελένης Μυλωνοπούλου, η Κάρολαϊν ήθελε να φύγει από το σπίτι γι’ αυτό το λόγο έψαχνε να νοικιάσει κοντά στη σχολή μαγειρικής που ήθελε να φοιτήσει, στο κέντρο της Αθήνας. Μάλιστα, η Ελένη Μυλωνοπούλου, που έχει πει ότι η νεαρή μητέρα φοβόταν τον σύζυγό της, υποθέτει πως το μήνυμα που είχε λάβει από την Καρολάιν για να διακόψουν τις συνεδρίες, το είχε στείλει ο πιλότος.

Δείτε ακόμα:  Δολοφονία Καρολάιν: «Ομολογεί» η 40χρονη για τη σχέση της με τον Μπάμπη

Μάλιστα, η σύμβουλος του ζευγαριού υποστηρίζει πως προέτρεψε την Κάρολαϊν να μιλήσει με τη μητέρα της αλλά εκείνη αρνήθηκε λέγοντας ότι δεν θέλει να την απογοητεύσει.

Σου άρεσε το άρθρο; Για ακόμα περισσότερα παρόμοια άρθρα:
Κάνε εγγραφή στο Google News.
Κάνε subscribe στο YouTube.
Ακολούθησε μας στο Facebook.
Ακολούθησε μας στο Twitter.

Το κουτούκι του παίδαρου

Newsroom | Pireas News