Δολοφονία στα Γλυκά Νερά: Αλλοδαποί οι βασανιστές δολοφόνοι

Δολοφονία στα Γλυκά Νερά: Αλλοδαποί οι βασανιστές δολοφόνοι

NEWS ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Τρεις κουκουλοφόροι αλλοδαποί είναι σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες οι δράστες του φρικτού εγκλήματος κατά οικογένειας στα Γλυκά Νερά, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες.

Δείτε ακόμα:  Μακρινίτσα Δολοφονία: Συγκλονίζει ο πατέρας των θυμάτων – «Δεν πρόλαβε να κάνει τίποτα το παιδί μου»

Τα αδίστακτα κτήνη εισέβαλαν στο σπίτι της οικογένειας αφού πρώτα σκότωσαν και κρέμασαν τον σκύλο. Σίγουρα είχαν πληροφορίες για την οικονομική κατάσταση της οικογένειας, διότι ο απάνθρωπος βασανισμούς της μητέρας μπροστά στο παιδί της, έδειχνε πως είχαν γνώση για μεγάλο χρηματικό ποσό που βρισκόταν στο σπίτι.

Οι δράστες μιλούσαν σπαστά ελληνικά, φορούσαν κουκούλες και βασάνισαν μέχρι θανάτου την είκοσάχρονη μητέρα προκειμένου να αποκαλύψει που έκρυβε τα μετρητά. Ο σύζυγος της, πιλότος 32 ετών ήταν δεμένος σε μία καρέκλα και άκουγε το μαρτύριο της συζύγου του και μάνας του ενός έτους παιδιού του. Ο βασανισμός και η δολοφονία της γυναίκας έγινε μπροστά στο βρέφος της.

Οι δράστες που εντέλει αφαίρεσαν 13.000 € και ισόποσης αξίας χρυσαφικά, φαίνεται πως είχαν την εντύπωση ότι θα έβρισκαν περισσότερα χρήματα. Γι’ αυτό το λόγο και βασάνισαν την άτυχη γυναίκα, πιστεύοντας ότι γνώριζε που είναι τα μετρητά και δεν τους έλεγε.

Δείτε ακόμα:  Άγριο Φονικό στα Γλυκά Νερά. Στραγγάλισαν 20χρονη δίπλα στον δεμένο σύζυγό της. Κρέμασαν και το σκύλο...

Αυτή τη στιγμή οι διωκτικές αρχές συλλέγουν δείγματα από το σπίτι, όντας πεπεισμένοι ότι πρόκειται για σεσημασμένους ποινικούς, αλλοδαπούς, και από το DNA θα φανεί η ταυτότητα τους. Για την αστυνομία η σύλληψη των δραστών είναι θέμα τιμής.

Σου άρεσε το άρθρο; Για ακόμα περισσότερα παρόμοια άρθρα:
Κάνε εγγραφή στο Google News.
Κάνε subscribe στο YouTube.
Ακολούθησε μας στο Facebook.
Ακολούθησε μας στο Twitter.

Η Ελένη Ρίτσου γεννήθηκε και μεγάλωσε στον Πειραιά. Έχει σπουδάσει Graphic design και δημόσιες σχέσεις . Είναι λάτρης των social media και αρθρογραφεί σε ηλεκτρονικά μέσα.