Δραπέτευσαν λιοντάρια στο λιμάνι του Πειραιά; Η φωτογραφία που έγινε Viral!

Δραπέτευσαν λιοντάρια στο λιμάνι του Πειραιά; Η φωτογραφία που έγινε Viral!

NEWS VIRAL ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΕΙΡΑΙΑΣ

Σάλο έχει προκαλέσει μια φωτογραφία που  είναι τραβηγμένη στο Λιμάνι του Πειραιά και δείχνει μια οικογένεια λιονταριών να το έχει σκάσει από κάποιοι κοντέινερ! Η φωτογραφία έχει γίνει viral και όχι άδικα και εμείς σας παρουσιάζουμε τι πραγματικά συνέβη!

Τις τελευταίες ημέρες έχουν δει το φως της δημοσιότητας αρκετές φωτογραφίες με «πρωταγωνιστές» διάφορα ζώα τα οποία επιλέγουν να κάνουν την εμφάνισή τους εντός αστικού ιστού.

Τα φίδια στη Θεσσαλονίκη, τα αγριογούρουνα στην Κηφισιά, ενώ το βράδυ της Τετάρτης έκανε την εμφάνισή της άλλη μία με… λιοντάρια στον Πειραιά.

Σύμφωνα με τους ευφάνταστους ισχυρισμούς που κυκλοφόρησαν στα social media, τα τέσσερα ζώα δραπέτευσαν από τον χώρο που κρατούνταν και κυκλοφορούσαν ελεύθερα στο λιμάνι.

Μάλιστα, υπήρχε και σχετική φωτογραφία που τα έδειχνε να είναι σε ένα χώρο με κοντέινερ που υποτίθεται πως ήταν στο λιμάνι.

Ωστόσο, η «είδηση» αποδείχτηκε fake news με τις αρμόδιες Αρχές να μην γνωρίζουν κάτι για το περιστατικό.

λιονταρια στο λιμανι του Πειραιά

με πληροφορίες από in.gr

Δείτε ακόμα:  Ασφαλές Διαδίκτυο για Γονείς Νηπιαγωγείου και Α’-Γ’ Δημοτικού

Ο Σταύρος Λιλόγλου είναι πτυχιούχος ΤΕΦΑΑ του ΕΚΠΑ. Έχει μεταπτυχιακές σπουδές στα αντικείμενα της Εκπαίδευσης Ενηλίκων, Εκπαίδευσης Προϊσταμένων τμημάτων, Διαπολιτισμικής Εκπαίδευσης και της Διοίκησης Εκπαιδευτικών Μονάδων. Είναι blogger και έχει ασχοληθεί με επιμέλειες κειμένων και εκδόσεων.