Δύο δωρεάν Webinars από την Easy Education. Δήλωσε συμμετοχή!

Δύο δωρεάν Webinars από την Easy Education. Δήλωσε συμμετοχή!

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗ

Τα Κέντρα Δια Βίου Μάθησης Easy-Education Επιπέδου Δύο στα πλαίσια της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης παρέχουν δωρεάν την παρακολούθηση δύο WEBINAR με τίτλο:

1.    Εισαγωγή στη Θετική Ψυχολογία στην Εκπαίδευση (22.09.2021, 18.00)

Εισηγητής Σταλίκας Αναστάσιος Καθηγητής στο Πάντειο Πανεπιστήμιο
Καθηγητής του Τμήματος Ψυχολογίας του Παντείου Πανεπισστημίου και Αναπληρωτής Πρόεδρος. Ανήκει στον Τομέα Κλινικής Ψυχολογίας
Διευθυντής του Εργαστηρίου “Θετικής Ψυχολογίας” και Διευθυντής του ΠΜΣ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑΣ. Πτυχιούχος Ψυχολογίας του Concordia University, Montréal.  Μεταπτυχιακές Σπουδές Ψυχολογίας στο Πανεπιστήμιο της Ottawa, Canada.
Διδάκτορας Κλινικής Ψυχολογίας, του Πανεπιστημίου της Ottawa, με θέμα διατριβής “Interrelationships Between Client Strength of Feeling, In-Session Client Change Events, and Type of Therapy. Ιδρυτής και Πρόεδρος της Ελληνικής Εταιρείας Θετικής Ψυχολογίας

Δείτε ακόμα:  EASY EDUCATION - 2 ΔΩΡΕΑΝ ΜΟΡΙΟΔΟΤΟΥΜΕΝΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ! Δήλωσε συμμετοχή!

2.    Εισαγωγή στη Σεξουαλική Διαπαιδαγώγηση (23.09.2021, 18.00)

Εισηγητής Κορδουτης Παναγιώτης Καθηγητής στο Πάντειο Πανεπιστήμιο

Ο Παναγιώτης Κορδούτης είναι Καθηγητής του Τμήματος Ψυχολογίας του Παντείου Πανεπιστημίου και Πρόεδρος του Τμήματος. Ανήκει στον Τομέα Κοινωνικής Ψυχολογίας. Είναι Διευθυντής του Εργαστηρίου Εφαρμοσμένης Ψυχολογίας και Συντονιστής της Ειδίκευσης “Ταυτότητες και Διαπροσωπικές Σχέσεις” του ΠΜΣ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑΣ.

ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΕΔΩ.
 
Οι εγγραφές ξεκίνησαν! Δηλώστε συμμετοχή και επωφεληθείτε της δωρεάν παροχής!

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε στο 23111 10186 (Δευ-Παρ 10.00-17.00)  ή αποστέλλοντας άμεσο ηλεκτρονικό μήνυμα στο info@easy-education.gr.
Κέντρο Δια Βίου Μάθησης Easy Education, www.easy-education.gr
Υπεύθυνος Σπουδών: Μουρτζίλας Γ. Νικόλαος

Εδώ τα βρίσκεις ΟΛΑ!!!

Newsroom | Pireas News