Έχασα πολλές δουλειές εξαιτίας εκβιασμών

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

«Το πιο βαρύ ήταν στα 17 μου που κατέληξα στο νοσοκομείο με κρίση πανικού»
Στην παρενόχληση που έχει δεχθεί η ίδια στην επαγγελματική της καριέρα αναφέρθηκε η Δήμητρα Παπαδήμα, μιλώντας στην κάμερα του «Πάμε Δανάη!».
«Στην καραντίνα εγώ ήμουν κλεισμένη μέσα στο σπίτι. Ο Γιάννης ήταν πιο “ό,τι γίνει”. Η καραντίνα μας μελαγχόλησε πάρα πολύ. Δε μας έφερε πιο κοντά σαν ζευγάρι. Όταν μετά από 30 χρόνια, και μετά από λίμνες, ωκεανούς και φουρτούνες εξακολουθείς να είσαι μαζί με τον άλλο, σημαίνει ότι είστε κοντά πια», είπε η γνωστή ηθοποιός για τις δυσκολίες της καραντίνας.
«Ούτε κατά διάνοια σκέφτηκα ποτέ οριστικό χωρισμό από το σύντροφό μου. Όλα τα φρούτα έχουν την ίδια γεύση πια. Δε θέλουμε να παντρευτούμε. Μπορεί όμως να έχουμε παντρευτεί κιόλας και να μην το ξέρετε. Ο ερχομός της κόρης μας, άλλαξε τη ζωή μας. Εγώ ήμουν πολύ μαμά. Θήλασα 2 ολόκληρα χρόνια, πήγα να πεθάνω από αδυναμία. Όταν μια γυναίκα αφοσιώνεται στο παιδί της, όπως οφείλει, αλλάζει η σχέση του ζευγαριού. Όχι όμως προς το κακό», ανέφερε για τη σχέση της με το Γιάννη Μποσταντζόγλου.
Μιλώντας για το πώς αντιμετώπισε το γεγονός ότι η κόρη της ασχολήθηκε με τον καλλιτεχνικό χώρο, η ίδια είπε ότι «Με ενόχλησε όταν η κόρη μου αποφάσισε να ασχοληθεί με τον καλλιτεχνικό χώρο, επειδή ήταν μια μαθήτρια του 19. Θα μπορούσε να γίνει γιατρός. Όταν όμως κάποιος είναι καλλιτέχνης, δεν μπορείς να τον αλλάξει».
Η εντυπωσιακή ηθοποιός μίλησε και για το ξεκίνημά της ως παρουσιάστρια.
«Ήμουν κοριτσάκι όταν πέρασα από οντισιόν για να γίνω παρουσιάστρια στο MEGA. Από τότε επικρατούσε όμως το μέσον και ενώ ήμουν καλύτερη όπως έλεγαν, δεν πήρα απάντηση. Έστειλα τότε γράμμα στο διευθυντή του καναλιού και του είπα ότι ζητάνε άλλα πράγματα από εμένα, και δεν με πήρανε. Αργότερα μου έστειλε ο ίδιος μήνυμα και μου είπε “Δήμητρά μου, από τότε ήσουν αντράκι”», είπε χαρακτηριστικά.
Η ίδια είπε ακόμα ότι έβγαλε πολύ καλά χρήματα από την τηλεόραση και πως με αυτά τα χρήματα σπούδασε την κόρη της.
«Την ηλικία μου τη λέω τόσες φορές που ο κόσμος θα βαρεθεί να την ακούει. Προσπαθώ να πείσω τον εαυτό μου ότι είμαι αυτής της ηλικίας. Κάνω μπότοξ όποτε χρειάζεται. Αισθητική επέμβαση δε θα έκανα», ανέφερε χωρίς περιστροφές.
Αναφερόμενη στη σχέση της με τον σύντροφό της, σημείωσε ότι «Ο Γιάννης δε με ζηλεύει πλέον. Με θαυμάζει και τον θαυμάζω, για τον χαρακτήρα και την αξιοπρέπειά μας σε αυτό τον δύσκολο χώρο».
Μιλώντας για το ελληνικό #MeToo και τα όσα άσχημα ήρθαν στο φως για το χώρο του θεάματος, η ίδια είπε ότι «Το χειρότερο συμβάν που βίωσα εντός θεάτρου ήταν το τελευταίο, πριν περίπου 4-5 χρόνια. Πάνω στη σκηνή έγινε ό,τι έγινε. Δεν αποκάλυψα τότε στο σύντροφό μου το συμβάν, γιατί φοβήθηκα. Αργότερα του το είπα. Κάποια στιγμή σκέφτεσαι “Μήπως έδωσα εγώ το θάρρος να μου φερθεί έτσι;”. Έχω χάσει πάρα πολλές δουλειές εξαιτίας εκβιασμών. Το πιο βαρύ ήταν στα 17 μου, σε άλλο χώρο, όπου κατέληξα στο νοσοκομείο με κρίση πανικού. Πλέον άρχισαν να μιλάνε και άνθρωποι από άλλους χώρους, και αυτό είναι θετικό».
Τέλος, αναφερόμενη στα επαγγελματικά στη σχέδια, αποκάλυψε ότι «Ετοιμάζω μια δική μου σειρά, που είναι μαύρη κωμωδία και είναι για τη νεολαία, και την παράστασή μου “Το αγρίμι”».

Δείτε ακόμα:  Ξεκίνησαν οι εμβολιασμοί έξω από τις εκκλησίες

Σου άρεσε το άρθρο; Για ακόμα περισσότερα παρόμοια άρθρα:
Κάνε εγγραφή στο Google News.
Κάνε subscribe στο YouTube.
Ακολούθησε μας στο Facebook.
Ακολούθησε μας στο Twitter.

Το κουτούκι του παίδαρου

Newsroom | Pireas News