Χρήστος Χολίδης: Έχασε τα νεφρά του από τον κορονοϊό – Κόντεψε να πεθάνει

MEDIA ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ο δημοφιλής καλλιτέχνης εξιστορεί την περιπέτεια υγείας του γονιού, αλλά και την δική του ψυχολογική κατάρρευση από την πανδημία

Την συγκλονιστική περιπέτεια της οικογένειάς του με τον κορονοϊό εξιστόρησε ο Χρήστος Χολίδης στην εκπομπή «Love It» του ΣΚΑΪ.

Ο δημοφιλής τραγουδιστής αναφέρθηκε τόσο στα δικά του… ψυχολογικά, αλλά είναι απαρηγόρητος για το γεγονός ότι ο πατέρας του κόντεψε να πεθάνει και τελικά έχασε τα νεφρά του από τον φονικό ιό.

«Σήμερα ο πατέρας μου είναι καλά αλλά κοντέψαμε να τον χάσουμε. Φοβόταν τον κορονοϊό, δεν ξέρω αν κάνει να τα λέμε αυτά, δεν πήγε στον γιατρό και χάσαμε τα νεφρά μας. Ο γιατρός του, μάλιστα, ήταν ο πρώτος που μου στάθηκε και δόξα τον Θεό τώρα είναι καλά. Κάνει αιμοκάθαρση, είναι μια χαρά και βρίσκεται στο χωριό όπου και ξεκουράζεται», είπε ο Χρήστος Χολίδης και εξήγησε:

«Του στέλνω την αγάπη μου. Θα σας πω και κάτι, μην σας τύχει ποτέ. Το πιο δύσκολο σε αυτές τις περιπτώσεις είναι ο πρώτος που μαθαίνει τα νέα.

Ο πρώτος ήμουν εγώ και έπρεπε μετά να το πλασάρω στον άλλον ώστε να καταλάβει ότι η ζωή θα είναι από δω και πέρα έτσι.

Αυτό που πέρασα εγώ με τον κορονοϊό ήταν απαράδεκτο.

Δηλαδή δεν έχω λέξεις να το εξηγήσω, πέρασα πολύ άσχημα και ήθελα να βγω στον δρόμο να τρέχω.

Δεν μπορούσα καθόλου, ήμουν χάλια ψυχολογικά.

Πέρασα και τον κορονοϊό, το πέρασα όντας εμβολιασμένος και την δεύτερη μέρα ήμουν μια χαρά αλλά η κλεισούρα και όλο αυτό δεν το μπορούσα καθόλου».

Σου άρεσε το άρθρο; Για ακόμα περισσότερα παρόμοια άρθρα:
Κάνε εγγραφή στο Google News.
Κάνε subscribe στο YouTube.
Ακολούθησε μας στο Facebook.
Ακολούθησε μας στο Twitter.

Δείτε ακόμα:  Εικοσιτετράωρη απεργία για αύριο προκήρυξε στο νομό το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο

Μαθήτευσε σε Εργαστήρι Δημοσιογραφίας και Εργάστηκε ως στέλεχος στο χώρο της Διαφήμισης. Ανήκει στην συντακτική ομάδα του pireasnews.gr. Έχει επίσης ασχοληθεί με επιμέλειες κειμένων και εκδόσεων